Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Νέα ψέματα απο τον φαιδρό Ερντογάν, ούτε ο "διασώστης" Ιάσονας να τον έβαζε

 


Ότι ακριβώς καταγγέλει ψευδώς ο "διασώστης" Ιάσονας Αποστολόπουλος που προσπάθησε να διαβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό για δήθεν κακοποίηση μεταναστών, τα ίδια φαιδρά ψεύδη, καταγγέλει και ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.

Σε νέα παραληρηματική επίθεση κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που με ψέματα κατηγόρησε τα σώματα ασφαλείας της χώρας μας ότι «διώκουν, ληστεύουν, ξυλοκοπούν και δολοφονούν» πρόσφυγες.

Μιλώντας μέσω βίντεο σε συνέδριο που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, με θέμα το προσφυγικό, ο Τούρκος πρόεδρος άρχισε να εκτοξεύει ψέματα και να κατηγορεί την Ελλάδα με απίστευτους ισχυρισμούς.

Αιχμές άφησε και κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λέγοντας ότι δεκάδες χιλιάδες παιδιά από τη Συρία που κατέφυγαν την Ευρώπη «απήχθησαν και η τύχη τους είναι άγνωστη».

«Το τελευταίο διάστημα, περίπου 30.000 μετανάστες, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο. Το πού βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες παιδιά από τη Συρία που κατέφυγαν στην Ευρώπη, από τους οποίους απήχθησαν και η τύχη τους είναι άγνωστη.

Σχεδόν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της δεινής κατάστασης των προσφύγων που διώχθηκαν, ληστεύτηκαν, ξυλοκοπήθηκαν και δολοφονήθηκαν από τα ελληνικά Σώματα Ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, το βάρος της μετανάστευσης και των προσφύγων, χώρες όπως η δική μας, που είναι γειτονικές με περιοχές κρίσης, προσελκύουν, όχι ανεπτυγμένες κοινωνίες που έχουν δυνατή φωνή», είπε μεταξύ άλλων ο φαιδρός και ψεύτης Ερντογάν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου