Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Η απόγνωση Τσίπρα κάνει σπότ τον Μελανσόν που τον χαρακτήρισε «ελεεινό ηγέτη»

 



Γελάει ο κάθε πικραμένος σε Ευρώπη και Ελλάδα με τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά με τον Αλέξη Τσίπρα.

Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανοίξει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Το παραμύθι που έχει στόχο να πλασάρει είναι ότι ο πρωθυπουργός σύρεται από την αξιωματική αντιπολίτευση σε πρόωρες εκλογές και μόνο και γελάει ο κόσμος μαζί του.

Στην συνεδριάσει το νούμερο Αλέξης Τσίπρας και ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσουν ένα βίντεο-πολιτική διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ στα social media, με φράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη να δηλώνει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, προκειμένου να τον εμφανίσει ανακόλουθο που αναγκάζεται να καταφύγει σε εκλογές μετά από πίεση του απαξιωμένου πολιτικού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα. 

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ντρέπεται καθόλου και έχει κοντή μνήμη αφού στην συνεδρίαση θα επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει το αποτέλεσμα του Β΄ γύρου των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία, για να υποστηρίξει πως όπως εκεί η κυριαρχία Μακρόν πλέον αμφισβητείται, έτσι και εδώ θα αμφισβητηθεί η κυριαρχία Μητσοτάκη. 

Αυτό που ξεχνάνε στον θίασο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ότι ο ηγέτης της γαλλικής Αριστεράς, Ζ.Λ. Μελανσόν, έχει χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα «ελεεινό ηγέτη», παράδειγμα προς αποφυγή και για την αριστερά αλλά και για την Ελλάδα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου