Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Ο Τσίπρας για να προστατέψει το έγκλημα Παππά άλλαξε τον ποινικό κώδικα για να πέσει χαμηλά

 


Στον ΣΥΡΙΖΑ νόμιζαν ότι πετώντας λάσπη στην κυβέρνηση και την δικαιοσύνη, και με την προσπάθεια παραπληροφόρησης, ότι αυτά που έκαναν, τα έκαναν για καλό, και όχι για ελέγξουν τον τύπο θα γλίτωναν.

Τώρα νιώθουν αμηχανία, με ένα Τσίπρα να έχει λουφάξει χωρίς να βγάλει ούτε μία ανακοίνωση στήριξης για τον στενό του συνεργάτη Νίκο Παππά, που δεν ενεργούσε μόνος του, αλλά κατά εντολή του Αλέξη Τσίπρα.

Η είδηση ότι ο Νίκος Παππάς μαζί με τον Χρήστο Καλογρίτσα παραπέμπονται στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος, δε ήταν κάτι που δεν περίμενε ο ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα το περίμενε από πριν φύγει από κυβέρνηση αφού, το έκανε πλημμέλημα μετά τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες που ψήφισε λίγες ημέρες πριν χάσει την εξουσία.

Για τέτοια φαιδρή κυβέρνηση μιλάμε, που έκανε τα πάντα για να στοχοποιήσει, να κατηγορήσει πολιτικούς αντιπάλους, ελέγχοντας ακόμα και την δικαιοσύνη, όπως προσπάθησε να ελέγξει τα ΜΜΕ, κινήσεις που κάνουν όλα τα δικτατορικά καθεστώτα στην υφήλιο.

Με λίγα λόγια στον ΣΥΡΙΖΑ ανέμεναν τις εξελίξεις γιατί ήξεραν ότι διέπρατταν έγκλημα και λειτουργούσαν ανήθικα. Αλλιώς δεν εξηγείτε πώς ο τότε υπουργός δικαιοσύνης,  Καλογήρου εσπευσμένα άλλαζε τους Ποινικούς Κώδικες λίγες ημέρες πριν τις εκλογές νύχτα, στο τελευταίο νομοθέτημα της κυβέρνησης που έφευγε για να πέσει ο σύντροφος χαμηλά σε ποινές όταν έρθει η ώρα, και η ώρα ήρθε και τα όργανα αρχίζουν να βαράνε για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώτος που είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι ο σημερινός εκλεκτός του Αλέξη Τσίπρα, Γιάννης Ραγκούσης που από το 2016 είχε καταγγείλει τον Νίκο Παππά λέγοντας: «Διεκδικώντας για τον εαυτό της μία κλειστή πολιτική ομάδα το δικαίωμα να διαχειριστεί δημόσια περιουσία εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ερήμην του Κοινοβουλίου, της κοινωνίας, μέσα σε καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας συνιστά απολυταρχική επιλογή, σικελικής έμπνευσης που με βεβαιότητα θα καταστεί ποινικά ελεγκτέα». Ο Ραγκούσης μάλιστα είπε κατηγορούσε τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά ότι «προσκαλεί σε μία αδιαφανή δοσοληψία, σε ένα δούναι και λαβείν κάτω από το τραπέζι όσους επιχειρηματίες ενδιαφέρονται», εγκαλώντας τους κ.κ. Τσίπρα, Καμμένο και Παππά ότι οι τηλεοπτικές άδειες είναι δημόσια και όχι προσωπική τους περιουσία.

Τώρα τι λέει ο Ραγκούσης;;;;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου