Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Επιμένουν ακροαριστεροί και αριστεροί φοιτητές να διαμαρτύρονται στο ΑΠΘ

 



Σήμερα και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κανένας σύντροφος του ΣΥΡΙΖΑ έξω πανεπιστημιακός αντιεξουσιαστής, ώστε να δημιουργήσει επεισόδια. Τώρα εάν θα εμφανιστούν εξαρτάται από τις εντολές του κόμματος και μιλάμε ξεκάθαρα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα διαμαρτυρία κατά της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη αριστερών και ακροαριστερών φοιτητικών συλλόγων.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι φοιτητές ξεκίνησαν μπροστά από την κεντρική είσοδο της Σχολής Θετικών Επιστημών και έφτασαν με πορεία έως την Κοσμητεία, όπου βρίσκονται οι δυνάμεις των ΜΑΤ και η «Αύρα», το υδροφόρο όχημα της Αστυνομίας. 

«Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι η αστυνομία στο Πανεπιστήμιο μας. Θα συνθλίψουμε τα σχεδια της κυβέρνησης», τόνισαν, μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του εκπρόσωποι των ακροαριστερών και αριστερών φοιτητικών συλλόγων.



Οι εργασίες για την πρώτη φάση του έργου για την κατασκευή βιβλιοθήκης στον πρώην "Στέκι στο Βιολογικό" ολοκληρώθηκαν το Σάββατο, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν για την περιφρούρηση του χώρο μέχρι να ολοκληρωθεί όλη η κατασκευή και για να διαλύσουν με βαριοπούλες τα πάντα με εντολή τους κόμματος οι ακροαριστεροί κακοποιοί.

Υπενθυμίζουμε για τις καταστροφές που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, όταν δεκάδες ακροαριστερή κουκουλοφόροι εισέβαλαν με βαριοπούλες και γκρέμισαν ότι βρήκαν μπροστά τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου