Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ο Τσίπρας έκανε την Σβίγκου γραμματέα Κ.Ε. και ο Πολάκης αντέδρασε


 

Το γιατί έβαλε ο Τσίπρας την Σβίγκου γραμματέα στην πολιτική επιτροπή και γελάει ο κόσμος εκτός και εντός ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι δικό του θέμα, έτσι και αλλιώς παρακμιακό κόμμα είναι ότι θέλει κάνει ο αρχηγός.

Αντιρρήσεις, για τη συγκεκριμένη επιλογή του κ. Τσίπρα φέρεται να εξέφρασε ανοιχτά από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας, κατά πληροφορίες, ότι η νέα Γραμματέας του κόμματος δεν είχε υποστηρίξει τη διεύρυνση του κόμματος.

Απαντώντας στον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο κ. Τσίπρας φέρεται τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να μιλά εξ’ ονόματος των 172.000 κομματικών μελών (κανένας δεν έμαθε ποτέ πόσοι πραγματικά είναι και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μέλη Ρομά, ανήλικα, και Πακιστανοί υπήκοοι), καθώς και ότι τα νέα μέλη εκφράζει καθεμία και καθένας από τα 300 μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Πληροφορίες θέλουν την νέα Γραμματέα, Ράνια Σβίγκου και τον Αναπληρωτή Γραμματέα, Γιώργο Βασιλειάδη να εκλέγονται με ποσοστό 77%.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου