Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ράνια Σβίγκου μία γνήσια ακροαριστερή Γραμματέας Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

 


Θέλει ο Τσίπρας να κρυφτεί αλλά η ακροαριστερά δεν τον αφήνει!

Καθεστωτική νοοτροπία του Αλέξη Τσίπρα με αποφασίζω και διατάζω και αντίρρηση δεν θέλω.

Μία φανατική ακροαριστερή που αποκαλεί εύκολα συντρόφους της τους αντιεξουσιαστές, αντικαθιστά ένα προεδρικό ακροαριστερό τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Ράνια Σβίγκου, καθαρή ακροαριστερή, φανατική πολέμια της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ και της στροφής του κόμματος προς το Κέντρο, ένθερμη υποστηρίκτρια της πολιτικής του διχασμού, με αντι-ευρωπαϊκές ιδέες και θέσεις, ακραία σε όλα τα επίπεδα εκφραστής του παλαιού 3%. 

Αυτή είναι η Ράνια Σβίγκου, που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για νέα γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Απόφοιτος Διεθνών Σπουδών της Παντείου, πολέμια των επιλογών του Αλέξη Τσίπρα, αλλά πολέμια μέχρι εχθές που πούλησε τους συντρόφους  στην «Ομπρέλα» για μια θέση στο κομματικό μηχανισμό.

Ο Αλέξης Τσίπρας, την ήθελε για να παίξει τα δικά του πολιτικά παιχνίδια επιβίωσης, αυτή δέχτηκε την θέση και πούλησε κανονικότατα τους συντρόφους της, και όχι μόνο συμφώνησε, αλλά, δεσμεύτηκε κιόλας για να μην πει τίποτε στους συντρόφους της στην «Ομπρέλα» μέχρι να ανακοινωθεί, επιλογή που ήδη έχει σχολιαστεί αρνητικά και τελικά δείχνει πόσο εύκολα ξεπουλιέται κάποιος.

Η επιλογή αυτή του Αλέξη Τσίπρα σίγουρα θα έχει αναταράξεις μέσα στο κόμμα και θα κάνει τα πράγματα χειρότερα σε όλα τα επίπεδα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου