Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Η Ρωσία εμφάνισε δήθεν ναύτες του Moskva; Κανένας δεν ξέρει με την προπαγάνδα του καθεστώτος

 


Από τους 510 Ρώσους και τον κυβερνήτη του Moskva, η Ρώσικη προπαγάνδα του καθεστώτος, εμφάνισε 100 και κανένας δεν γνωρίζει εάν όντως υπηρετούσαν στο πολεμικό πλοίο.

Η Ουκρανία υποστηρίζει πως και οι 510 Ρώσοι είναι νεκροί, ενώ η Ρωσία στριμωγμένη εμφάνισε μέλη του πληρώματος, που κανένας δεν ξέρει εάν είναι τωρινά τα πλάνα, η παλαιότερων εποχών όταν ήταν ζωντανό το πλήρωμα.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας ναύαρχος Νικολάι Γεβμένοφ συναντήθηκε με μέλη του πληρώματος του βυθισμένου καταδρομικού Moskva, χωρίς τον καπετάνιο και δήλωσε ότι θα συνεχίσουν να υπηρετούν σε άλλα ρωσικά πολεμικά πλοία, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass, την ώρα που η Ουκρανία λέει πως είναι όλοι νεκροί.

Οι ναύτες που εμφανίζονται στο βίντεο, εάν υποθέσουμε ότι είναι ζωντανοί είναι μόλις 100, επομένως οι υπόλοιποι 410 είναι νεκροί.

Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, για να ενισχύσει την προπαγάνδα του καθεστώτος, έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο διάρκειας 26 δευτερολέπτων που δείχνει τον ναύαρχο Νικολάι Γεβμένοφ και δύο ακόμη αξιωματικούς να επιθεωρούν 100 περίπου παρατεταγμένους ναύτες. Το υπουργείο Αμυνας δεν διευκρινίζει πότε πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και ο νοών νοήτω.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου