Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Ο Τσίπρας απαξιωμένος εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ κάνει πώς δεν τρέχει τίποτα

 


Εάν ήταν ένας σοβαρός πολιτικός, με την ανάλογη αντίληψη και μόρφωση θα έχει καταλάβει ότι τελείωσαν οι ημέρες παντοδυναμίας του στο κόμμα, τα στελέχη του των απαξιώνουν, ότι οι πολίτες γελάνε μαζί του, και θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αντικατάστασης του.

Εδώ όμως έχουν Αλέξη Τσίπρα, ένα πολιτικό που δεν έχει ηθική, σοβαρότητα και αντίληψη για να συνειδητοποιήσει την αλήθεια.

Η συνέντευξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην «Καθημερινή της Κυριακής», απαξίωσε περισσότερο στους πολίτες τον τελειωμένο πολιτικά Αλέξη Τσίπρα, και δεν είναι ένα οποιοδήποτε στέλεχος.

Η αναφορά του σε ορισμένα μόνο μειονεκτήματα (από τα πολλά) του Αλέξη Τσίπρα «έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται», ενώ πρόσθεσε ότι «σε ένα πράγμα που είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η επιλογή συμβούλων. Για να είμαι όμως δίκαιος, αυτό το λέει και ο ίδιος».

Και η απάντηση του για την μόρφωση Τσίπρα (που κανένας δεν ξέρει εάν το πτυχίο του και το απολυτήριο λυκείου το πήρε με το σπαθί του), και στο ερώτημα αν τον επηρέασε, τον ίδιο, η αίγλη της εξουσίας όσο ήταν υπουργός, απάντησε: «Με επηρέασε λιγότερο από άλλους. Δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά αν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολέγιο στην Οξφόρδη που ιδρύθηκε το 1341, δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια αστική αυτοπεποίθηση. Δεν το λέω με υπεροψία. Το αντίθετο. Η Αριστερά θα ήθελε όλοι οι άνθρωποι να έχουν αυτοπεποίθηση και τα εφόδια για να την αποκτήσουν», τον απαξίωσε περισσότερο. 

Ο Τσακαλώτος άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο κ. Τσίπρας, που φοίτησε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων και δεν έκανε σπουδές σε καλό πανεπιστήμιο του εξωτερικού, υστερεί μορφωτικά από τον ίδιο και παρουσιάζει αδικαιολόγητη ανασφάλεια. Αυτό το είπε όχι για να υποβαθμίσει τα σχολεία που πήγε και την μόρφωση που παρέχουν, αλλά για να απαξιώσει περισσότερο τα ηγετικά καθήκοντα του Αλέξη Τσίπρα και την ικανότητα του.

Με λίγα λόγια, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει ανοικτά να αμφισβητούν την ικανότητα του Αλέξη Τσίπρα σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει τον ίδιο έστω και τώρα.

Και το ερώτημα είναι, καταλαβαίνει τι συμβαίνει, η σφυρίζει αδιάφορα;;;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου