Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Άνθρακες ο "θησαυρός" Ανδρουλάκης μοιάζει όσο περισσότερο μπορεί στο ΣΥΡΙΖΑ

 


Όλοι περίμεναν να δουν το ΚΙΝΑΛ να παίρνει κεφάλι ώστε να έχει η χώρα εκτός απο σοβαρή κυβέρνηση και σοβαρή αντιπολίτευση. Διαβάζοντας όμως το απαντητικό σχόλιο του ΚΙΝΑΛ στην τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού, έδειξε ότι οι πολίτες δεν θα έχουν ούτε με Ανδρουλάκη μια αντιπολίτευση, ουσίας.

Πάμε πρώτα με την ανακοίνωση:

Αν η σημερινή, εσπευσμένη τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη είχε στόχο να καθησυχάσει τους πολίτες που μαστίζονται από την τρομακτική αύξηση του κόστους ζωής και παραγωγής, απέτυχε. Είναι πλέον εμφανές, ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει το κύμα ακρίβειας και την ενεργειακή κρίση χωρίς κάποιο ολοκληρωμένο σχέδιο, στη λογική του «βλέποντας και κάνοντας». Τον καλούμε να σταματήσει να κρατάει ίσες αποστάσεις από την ακρίβεια και τα προβλήματα των πολιτών και να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, όπως:

• τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά,

• τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα,

• την αύξηση του κατώτατου μισθού σύμφωνα με τις προτάσεις των κοινωνικών εταίρων,

• την επαναφορά μίας μορφής του ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους

• ρυθμιστικές παρεμβάσεις στην αγορά ενέργειας και επενδύσεις στις ΑΠΕ, ώστε να μην έχουμε το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη,

για να ανακουφιστούν άμεσα οι οικογένειες και οι επιχειρήσεις που όλο και πιο δύσκολα ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Και τι καταλαβαίνουμε; Καμία γνώση των δεδομένων, καμία μελέτη για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, απλά καταγγέλουμε για να υπάρχουμε όπως ακριβώς κάνει ο απαξιωμένος ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΙΝΑΛ, πρόχειρα για να δείξει ότι έχει προτάσεις, προτείνει ως λύσεις για την ακρίβεια τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, τη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα, επαναφορά μιας μορφής ΕΚΑΣ σε 350 χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους, χωρίς να εξειδικεύει κανένα μέτρο, για πόσο χρόνο, σε ποια αγαθά κτλπ.

Με λίγα λόγια «νάχαμε να λέγαμε», για να κάνουμε ότι υπάρχουμε, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και ας μην κάνουμε την διαφορά που θα ήθελε ο Έλληνας πολίτης.

Το ΚΙΝΑΛ, κάθε μέρα μοιάζει όσο περισσότερο μπορεί στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνει καμία διαφορά, έχει τις ίδιες λεκτικές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, άνευ ουσίας και περιμένει με αυτή την τακτική να γίνει δεύτερο κόμμα!!! Αμ δε, υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση, δεν θέλει ο πολίτης ακόμα μία από τα ίδια, θέλει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ικανότητα που δεν διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του, και αυτά τα τρία χαρακτηριστικά δεν δείχνει να τα έχει ακόμα ούτε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ούτε ο Ανδρουλάκης.


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου