Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Η παραπληροφόρηση και η αθλιότητα έκαναν άρρωστους και επικίνδυνους να στέλνουν απειλές στην οικογένεια των 3 παιδιών

 


Η αθλιότητα, και η παραπληροφόρηση, ορισμένων, μαζί με ΜΜΕ, έχουν δώσει λαβή σε άρρωστους και επικίνδυνους ώστε να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα.

Και ενώ δικαστικός λειτουργός «ξέσπασε» προκειμένου να σταματήσουν κάποιοι να γίνονται «ντετέκτιβ» του CSI, η μητέρα των κοριτσιών εξακολουθεί να δέχεται απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά της από άρρωστους και επικίνδυνους χρήστες του Facebook και γενικότερα του διαδικτύου, που νομίζουν ότι… εντόπισαν τον «δολοφόνο».

Όπως δήλωσε, σύμφωνα με το pelop.gr, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Κόττας, εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία επικίνδυνη γυναίκα (το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι και ευχόμαστε να συλληφθεί) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν»!

Και δεν είναι το μοναδικό. Εκατοντάδες είναι αυτοί που εξακολουθούν και γράφουν ό,τι τους κατέβει, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, ενώ αθηναϊκές εκπομπές «αποκαλύπτουν» ένα ευαίσθητο δεδομένο, για μία γυναίκα και μητέρα, κάτι που της συνέβη ενώ η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο και μάλιστα οι γιατροί τής είπαν ότι θα έπρεπε να το κάνει, δίνοντάς της τις κατάλληλες συμβουλές.

Την ίδια ώρα, άλλο κανάλι της Αθήνας στην προσπάθειά του να «ερευνήσει» την υπόθεση (και μάλλον να παραπληροφορήσει), είχε πείσει να μιλήσει στην κάμερα ο «τατουατζής» που είχε κάνει το τατουάζ στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε άλλο κανάλι, τους έκανε εντύπωση πως και τα τρία συμβάντα με τα τρία κορίτσια έγιναν… σαββατοκύριακο!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη φαίνεται η οικογένεια από την παρέμβαση του πατρινού δικαστικού λειτουργού χθες στην «Π». Η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου φάνηκε ανακουφισμένη από το γεγονός ότι παρεμβαίνει σε μία προσπάθεια να σταματήσει όσους λένε ανακρίβειες. Η μητέρα φάνηκε επίσης ενοχλημένη από το γεγονός πως κάποια ρεπορτάζ καναλιών, κυρίως «κουτσομπολίστικων» εκπομπών, ασχολήθηκαν και με την προσωπική της ζωή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου