Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Σε απόλυτο πανικό ο Αλέξης Τσίπρας, κατέθεσε πρόταση μομφής στην κυβέρνηση

 


Βλέποντας το έργο " Το τέλος του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας" να φτάνει στο τέλος του, πλήρως απαξιωμένος από τον Ελληνικό λαό, και βλέποντας το ΚΙΝΑΛ να τον φτάνει, κάνει σπασμωδικές κινήσεις πανικού.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεχνώντας τα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης του, που γράφτηκαν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είναι η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος, και η αλήθεια είναι ότι αυτό το πιστεύει κιόλας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στον πανικό του μετά την τελευταία δημοσκόπηση, ζήτησε εκτάκτως το λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής και μετά από μία σφοδρότατη κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό κατέθεσε πρόταση μομφής, λέγοντας «να φύγετε κύριοι της κυβέρνησης, γιατί δεν αξίζει στην κοινωνία και στη χώρα αυτή η παρακμή. Ζήτησα εκτάκτως το λόγο για να καταθέσω πρόταση μομφής εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά».

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας ότι η πρόταση δυσπιστίας είναι σύμφωνη με τον κανονισμό και ακολούθως πήρε το λόγο εκ μέρους της κυβέρνησης ο Αδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι προφανώς η πρόταση μομφής γίνεται αποδεκτή, διακόπτεται η σημερινή συνεδρίαση και ξεκινά αύριο το απόγευμα η τριήμερη συνεδρίαση στην οποία όπως είπε η κυβέρνηση θα απαντήσει σε όλα τα ψεύδη που εκτόξευσε ο Αλέξης Τσίπρας.


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου