Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Γελάει ο κόσμος με το νέο παραλήρημα του ψεκασμένου αρνητή Πετράκου

 


Έχει χάσει κάθε μέτρο ο Γρηγόρης Πετράκος, και σε νέα παραληρηματική ανάρτηση ξεφτιλίζεται όπως συνηθίζει τους τελευταίους μήνες

Ο γνωστός ψεκασμένος και κυριότερος εκφραστής του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα, αλλά και των αρνητών της πανδημίας, της επιστήμης και της κοινής λογικής, επανέρχεται με μια παραληρηματική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Στην ακατάληπτη και γελοία ανάρτηση, που μόνο ένα ταραγμένο μυαλό μπορεί να γράψει, τα μπερδεύει όλα για να βγάλει ένα σενάριο συνωμοσιολογίας. Μιλάει για την «φιλελέφτ κομμουνιστική Αυστραλία» (!), μιλάει για το… e-wallet αφήνοντας υπονοούμενα «φακελώματος» από την κυβέρνηση, μιλάει για την υπερκατανάλωση και τον… καφέ, μιλάει για την «Ιεραρχία της Μαφίας», και πραγματικά όποιος διαβάζει για να γελάσει όσα γράφει κάπου προβληματίζεται για το εάν έχει σώας τας φρένας ο τύπος.

Καταλήγει δε, με μια απειλή, λέγοντας: «Οσο υπάκουοι κι αν ήσασταν μέχρι τώρα, αρκεί ένα στραβοπάτημα για να κοπούν τα προνομιάκια σας…».

Στην ανάρτηση του αποθεώνει και τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς, για την αντίδραση του να μην εμβολιαστεί ώστε να έχει συμμετοχή στο Australian Open.

Με μία ακόμα ανάρτηση ο Γρηγόρης Πετράκος, αποδεικνύει ότι είναι ένας επικίνδυνος, που παίζει με την δημόσια υγεία, κάνοντας τον επιστήμονα, και αυτά που γράφει εκτός από γέλιο προκαλούν και προβληματισμό για το ταραγμένο του μυαλό.

Grigoris Petrakos
13 ώρες πριν

Όσοι υποστηρίζουν τις πρακτικές της φιλελεφτ κομμουνιστικής Αυστραλίας προφανώς λατρεύουν και το αδελφό καθεστώς της Κίνας.
Μη ζηλεύετε αδέρφια. Σας έρχεται κι εδώ...

Δεν πιστεύω να μην έχετε κατεβάσει ακόμα
το e-wallet? Με τα πιστοποιητικά σας μέσα και την ηλεκτρονική σας ταυτότητα;...

Δείτε περισσότερα
5,2 χιλ.
219
456


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου