Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Τα... μαζεύει ο Τζούμας: «Έκανα μαύρο χιούμορ»

 


Στο... μαύρο χιούμορ που έκανε, παραπέμπει τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο για τις γυναικοκτονίες που προκαλούνται από τη μουρμούρα των γυναικών ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Τζούμας.

Το πρωί της Παρασκευής 7/1 ο Τζούμας τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» για τη φράση του Μητροπολίτη Κοζάνης και υποστήριξε τα λεγόμενά του. 

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Κοζάνης την Πέμπτη 6/1, αφού ολοκληρώθηκε η λειτουργία και ο αγιασμός των υδάτων, εκνευρίστηκε από κάποιες γυναίκες που συζητούσαν μεταξύ τους. «Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;» είπε.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας σχολίασε τα λόγια του Μητροπολίτη, τονίζοντας: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Μετά τις αντιδράσεις, ο Κωνσταντίνος Τζούμας εμφανίστηκε στα Μ.Μ.Ε., σε διάφορες εκπομπές και είπε ότι έκανε... μαύρο χιούμορ και ότι εν πολλοίς δεν το εννοούσε έτσι.

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… Πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…», υποστήριξε.

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα, είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ», στον οποίο εργάζεται ο Κωνσταντίνος Τζούμας, με μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και το Instagram πήρε θέση, ξεκαθαρίζοντας ότι οι απόψεις των εργαζομένων του είναι αντίθετες από αυτές του κ. Τζούμα. 

Παράλληλα, ζητά από  εκείνον να ανακαλέσει όσα υποστήριξε.

Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου