Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Οι απόδημοι Σκοπιανοί με θράσος δεν θέλουν να αποκαλούν «βορειομακεδονική» την απογραφή στη χώρα

 


Το έγκλημα Αλέξη Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑ το βλέπουμε και το ζούμε συνέχεια μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Σημειώνουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, υποχείριο των Μέρκελ και Ερντογάν, ξεπούλησε με μεγάλη ευκολία την Μακεδονία, γιατί του είχαν τάξει ότι θα κυβερνάει την Ελλάδα για καιρό, όσο ανίκανος, επικίνδυνος και ανεπαρκής είναι.

Οι Σκοπιανοί αντί να χαίρονται που τους έδωσε ο Τσίπρας ξεπουλώντας τους Έλληνες, ταυτότητα, σηκώνουν συνέχεια θέματα, ξεχνώντας ότι χωρίς την Ελλάδα δεν είναι και δεν θα ήταν τίποτα.



Πρόσφατη αναφορά του δικτύου Euronews σε «βορειομακεδονική απογραφή» στα Σκόπια, προκάλεσε την αντίδραση της λεγόμενης οργάνωσης «Ενωμένη Μακεδονική» Διασπορά» (UMD), που διαμαρτυρήθηκε θρασύτατα με επιστολή στα κεντρικά του δικτύου στην Γαλλία.

Το Euronews προχώρησε σε αλλαγή της διατύπωσης στη λεζάντα ρεπορτάζ, σε «μακεδονική απογραφή», με θέμα τη μετανάστευση μεγάλου μέρους του πληθυσμού της χώρας στο εξωτερικό, λες και οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες, προκαλώντας έτσι τους Έλληνες και την κυβέρνηση στην Ελλάδα που δεν είναι κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά πρόκειται για σοβαρή κυβέρνηση.

Σχόλιο του προέδρου της οργάνωσης, που αποτελείται από Σκοπιανούς που ζουν σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδά, Μέτο Κολόσκι, αναφέρει πως μετά την παρέμβασή του η λεκτική αναφορά αντικαταστάθηκε από το Euronews. «Αυτό είναι δουλειά που θα έπρεπε να κάνει το μακεδονικό υπουργείο Εξωτερικών και το επιτελείο του αλλά μετά την αλλαγή του ονόματος, η «UMD» έχει γίνει υπουργείο Εξωτερικών του μακεδονικού λαού» σχολίασε, προκαλώντας.

Η λεγόμενη «United Macedonian Diaspora», είναι η πλέον ακραία εθνικιστική οργάνωση Σκοπιανών των ΗΠΑ και του Καναδά, που δεν αναγνωρίζει τη «Συμφωνία των Πρεσπών» καταγγέλλοντας ως μειοδότη τον πρώην πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ.



Και μάλλον έχει έρθει η ώρα να τους ξανά θυμίσει η Ελλάδα ότι είναι Σκοπιανοί και όχι Μακεδόνες!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου