Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ο καραγκιόζης αρχηγός θεματοφυλάκων με την ρόμπα - Η χορεύτρια και άλλα νούμερα

 


Ο απίστευτος "θίασος" των "Θεματοφυλάκων του Συντάγματος", αποτελείται από μία δασκάλα χορού, μία νοικοκυρά, ένα απόστρατο αστυνομικό, ένα άνεργο κτλπ

Μια δασκάλα χορού, μια νοικοκυρά, ένας απόστρατος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ένας άνεργος από το Ίλιον είναι μεταξύ των 11 συλληφθέντων στο Αιγίνειο Πιερίας που κατηγορούνται ότι εχθές το πρωί της Παρασκευής, «απήγαγαν» τον γυμνασιάρχη, του φόρεσαν χειροπέδες και τον «έσυραν» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η στιγμή της αρπαγής του διευθυντή       

Οι 11 που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για αρπαγή από κοινού και ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων ατόμων από όλη τη χώρα ηλικίας από 40-75 ετών που το μόνο κοινό στοιχείο που παρουσιάζουν είναι η εμμονή τους κατά της πανδημίας, του εμβολιασμού και των μέτρων προστασίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 11, οι δύο είναι γυναίκες, μια δασκάλα χορού από τη Μεθώνη και μια νοικοκυρά από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας ενώ μόνο τρεις από αυτούς έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Ο άνθρωπος στις παρακάτω φωτογραφίες με το μπουρνούζι είναι ο... αρχηγός τους, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που φέρεται στις δημοσιεύσεις να έχει στείλει έγγραφα «επίταξης», εντελώς αυθαίρετα έγγραφα, χωρίς καμία βάση και ισχύ, έγγραφα-αποδείξεις του παραλογισμού της ομάδας, σε όλα τα σχολεία της χώρας.





Ξεχωριστή είναι η περίπτωση ενός 54χρονου απόστρατου αστυνομικού από τα Τρίκαλα, ενός 40χρονου ανέργου από το Ίλιον Αττικής, δύο αγροτών από το Αιγήνειο και τον Πλαταμώνα και ενός 75χρονου συνταξιούχου από τη Νάουσα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού που είναι κακούργημα και κινδυνεύουν με προφυλάκιση, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου