Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Ανευθυνότητα και καραγκιοζιλίκι Τσίπρα - Υπέρ και των αρνητών απογραφής ο λαοπλάνος


 

Απαξιωμένος, τελειωμένος πολιτικά, με τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις να πέφτουν συνέχεια, βλέποντας την δημοτικά του στα τάρταρα, γυρνάει την χώρα, βρίζοντας τον Μητσοτάκη, λέγοντας ψέματα, παραπλανώντας του πολίτες, κλείνοντας το μάτι σε όσους περισσότερους μπορεί για κανένα ψήφο.

Το πόσο σοβαρός και υπεύθυνος είναι το απέδειξε ακόμα μία φορά, ξεστομίζοντας το φαιδρό και απίστευτο στην Κοζάνη : «Ούτε απογραφή δεν μπορεί να γίνει. Μέχρι και αρνητές της απογραφής δημιουργήθηκαν. Και είναι λογικό, θα πω εγώ, να υπάρχει αυτή η κρίση εμπιστοσύνης. Όταν ο πρωθυπουργός είναι ο πρώτος που σπάει τα μέτρα τα οποία ο ίδιος νομοθετεί κι όταν όλοι οι άλλοι κάναμε καραντίνα αυτός γλεντοκοπούσε κι έκανε βόλτες στην Πάρνηθα, δημιουργείται ένα χάσμα, μια ρωγμή εμπιστοσύνης». Θυμήθηκε ο λαοπλάνος ψεύτης, την βόλτα με ποδήλατο που είχε κάνει ο Μητσοτάκης στην Πάρνηθα πριν από δύο χρόνια, όταν άρχισε να σκληραίνει η πανδημία.

Με λίγα λόγια αυτή η τραγική, φαιδρή πολιτική προσωπικότητα, έκλεισε το μάτι και στους αρνητές απογραφής, μέχρι εκεί φτάνει η απόγνωση του. Δικαιολογεί δηλαδή τους αρνητές απογραφής, αντί να υπερασπιστεί την διαδικασία τους κράτους για απογραφή του πληθυσμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας συντάσσεται με τους ψεκασμένους, που λένε ότι δεν απογράφονται για διάφορες θεωρίες συνομωσίας που είναι στο κεφάλι τους. Αντί να υπερασπιστεί την διαδικασία του κράτους, αυτός ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας τους δίνει άλλοθι στα καραγκιοζιλίκια που κάνουν και λένε, απαλλάσσοντάς τους από την ατομική ευθύνη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου