Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Ο Τσίπρας κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ - Υποχωρούν τα νούμερα ανεβαίνει το ΚΙΝΑΛ

 


Ακούμε και διαβάζουμε για προβληματισμό τον ΣΥΡΙΖΑ από τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ψάχνονται ποιος φταίει.

Εάν βγουν μια βόλτα στους δρόμους και ρωτήσουν τον κόσμο, θα τους πει ότι το πρόβλημα τους είναι ο Αλέξης Τσίπρας και η ομάδα του, που κάνουμε μεγάλο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ με την αντιπολιτευτική του τακτική.

Δεν καταλαβαίνουν ότι, εργαλειοποιώντας την πανδημία ο  ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρνει όχι απλά να ανακάμψει αλλά ούτε να δείξει σημάδια επικοινωνίας με μεγάλα τμήματα της κοινής γνώμης. 

Η ομάδα Τσίπρα ακολουθεί τον λάθος δρόμο της καταγγελίας των δημοσκοπήσεων, του αφηγήματος του δήθεν συστήματος που δεν θέλει τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ, της εικονικής πραγματικότητας, της απάτης, του ψέματος, των fake news νομίζοντας ότι οι πολίτες θα την πατήσουν όπως το 2014.

Η Κουμουνδούρου με τον Ηλιόπουλο,  και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν τεράστιο έλλειμμα πολιτικής, στρατηγικής σχεδίου, αντιπολιτευτικής γραμμής, που να εκφράζει τους πολίτες και τα προβλήματα τους. 

Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ακραία ρητορική κατά της κυβέρνησης για την πανδημία, δείχνει το πόσο ανίκανος είναι να κρατήσει τον ρόλο του ως αρχηγός της αντιπολίτευσης, δεν μπορεί να αντιπολιτευτεί τον Μητσοτάκη, γιατί δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μητσοτάκη δεν έχει ούτε την επάρκεια, ούτε την ικανότητα του Μητσοτάκη. Ο Αλέξης Τσίπρας λόγω συγκυριών, και εξαπάτησης των Ελλήνων, κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός, αυτό θα το θυμούνται χρόνια η Έλληνες, και δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος να πιστεύουν τον κάθε απατεώνα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον αρχηγό που έχει και το επιτελείο που τον περιβάλει, είναι αδύναμος να κλείσει την ψαλίδα με τη Ν.Δ., αδυνατεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις σταθερής σύγκλισης των ποσοστών του με αυτά του κυβερνώντος κόμματος, ενώ βλέπει το Κίνημα Αλλαγής, χωρίς αρχηγό, να ενισχύεται και να ανεβάζει νούμερα.

Το να παραμυθιάζονται μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας καταγγελίες κατά των εταιριών δημοσκοπήσεων ότι είναι «στημένες», δεν λύνει το πρόβλημα γιατί το πρόβλημα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, έχει απαξιωθεί και χαρακτηρίζεται δίκαια, πολιτικός απατεώνας και ψεύτης απά τους πολίτες.

Σε αυτό το τοπίο, η ανησυχία που επικρατεί στο κόμμα, έχει φέρει και μεγάλη σύγχυση και τα λάθη απο πλευρά Τσίπρα συνεχίζονται, καθώς δεν παίρνει καθαρές θέσεις υπέρ των εμβολιασμών.

Είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός στην Ευρώπη που χωρίς ίχνος σοβαρότητας, τάσσεται δήθεν υπέρ του εμβολιασμού και του μετώπου της λογικής, αλλά και υπέρ της αντιεμβολιαστικής στάσης, νομίζοντας έτσι ότι θα κερδίσει ψήφους.

Εάν στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, παρακολουθούσαν με σοβαρότητα την επικαιρότητα και τις παγκόσμιες εξελίξεις, για να ενημερώνουν την ηγεσία και τους υπεύθυνους, δεν θα ξεφτιλιζόταν ο Τσίπρας στο αντιδιάγγελμα μετά τον Μητσοτάκη.

Θα έβαζαν σε έλεγχο τα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ, να μην παίζουν υπέρ των εμβολιασμένων και παράλληλα υπέρ και των αντιεμβολίαστων, κάνοντας την κοινωνία που τους παρακολουθεί να εξοργίζονται με την γελοία στάση τους και να γίνεται μεγαλύτερη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα λάθη, το ψέμα, η απάτη και οι ερασιτεχνισμοί βαρύνουν τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπονόμευση της κυβέρνησης για την πανδημία, η ιδεοληπτική στάση, η μικροκομματική «αντιπολίτευση» που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν αντιπροσωπεύει όσους είναι στην αντιπολίτευση και το πολιτικό τέλος του Αλέξη Τσίπρα πρέπει να αποφασιστεί σύντομα, αλλιώς δεν έχει μέλλον ο ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου