Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Ο Γρηγόρης Πετράκος ξεφτιλίζεται σε νέο βίντεο: «Αυτό λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση»

 


Απληροφόρητος, χωρίς να έχει συγκεκριμένα στοιχεία, κάνοντας και πάλι τον ειδικό, είπε να ξεφτιλιστεί για να γελάει και πάλι ο κόσμος μαζί του.

Σε νέο βίντεο στα social media ο επικίνδυνος Γρηγόρης Πετράκος αναφέρεται με fake news για ακόμα μια φορά στην πανδημία και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. 

Ο Πετράκο κάνει λόγο για ανήθικο εκβιασμό και κακοποίηση, σημειώνοντας ότι πολύς κόσμος νιώθει οργή, αγνοώντας ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων εξοργίζεται για την διασπορά fake news που κάνει, και παράλληλα γελάει μαζί του.

«Υποχρεωτικό είναι να επιστρέψουν οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή, ενώ τα νοσοκομεία ψυχορραγούν» αναφέρει στο νέο του βίντεο ο Γρηγόρης Πετράκος. λέγοντας ψέματα πώς «Έδιωξε 10 χιλιάδες από αυτούς (σ.σ. υγειονομικούς). Τώρα λοιπόν δεν κινδυνεύουν από τον ιό οι ασθενείς, αλλά είναι ασφαλείς να πεθάνουν αβοήθητοι από τις πραγματικά θανατηφόρες ασθένειες για τις οποίες βρέθηκαν στο νοσοκομείο» συμπληρώνει χωρίς ίχνος ντροπής, ενώ οι αναστολές εργασίας ήταν 5.305, και τώρα μετά τα μέτρα έχουν μείνει οι μισοί ανεμβολίαστοι και λιγότεροι.

Το παραλήρημα του επικίνδυνου επαναλαμβάνουμε Γρηγόρη Πετράκου συνεχίζεται, βάζοντας στο στόχαστρο και τους επιστήμονες. «Υποχρεωτικό είναι να απαλλαγούν τα παιδάκια από τις μάσκες που έχουν κρύψει τα χαμόγελα τους δυο χρόνια. Όσο για την ψυχή τους που δεν ξέρουν το πρόσωπο και το χαμόγελο του συμμαθητή τους, κανείς από του μορφωμένους επιστήμονες των καναλιών δεν βλέπω να ανησυχεί. Δεν είστε άνθρωποι εσείς!«, λέει ο Πετράκος.

Προσθέτει επίσης ψέματα, χωρίς βάση αυτών που λέει, γιατί οι αθλητές γυμνάζονται κανονικά ότι «Υποχρεωτικό είναι να γυρίσουν οι αθλητές, όλοι οι αθλητές, πίσω στην προπόνησή τους. Έχεις δηλαδή έναν αθλητή 20 ετών που 10 χρόνια λιώνει στην προπόνηση και επειδή δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία του, δεν τον αφήνεις να τρέξει σε ανοιχτό χώρο ούτε με rapid». «Μπορεί να πίνει καφέ σε ανοιχτό χώρο, αλλά δεν μπορεί να αθληθεί, ούτε να αγωνιστεί. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό κύριοι; Λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση» σημειώνει. 

Και καταλήγει: «Αυτή τη στιγμή, ο μισός κόσμος νιώθει οργή απέναντί σας και ο άλλος μισός νιωθει φόβο. Ξέρετε πώς λέγεται το πολίτευμα κατά το οποίο οι πολίτες φοβούνται το κράτος; Λέγεται τυραννία»,.

Εντάξει κάποιοι γελάμε με τον Πετράκο, αλλά χρειάζεται βοήθεια ο τύπος γιατί έχει ξεφύγει η ξεφτίλα του!!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου