Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Ντόρα σε Δημήτρη Οικονόμου : Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία

 


Συνέντευξη έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» του Δημήτρη Οικονόμου

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι είναι καλά. «Όλα καλά, προχωράω, κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα.

Μιλώντας και για θέματα επικαιρότητας τοποθετήθηκε για την εκκλησία και την προτροπή για διενέργεια τεστ σε ανεμβολίαστους, είπε «Μεγάλος και Πεφωτισμένος Ηγέτης ο Αρχιεπίσκοπος, είμαστε ευγνώμονες στην Εκκλησία».

«Η Εκκλησία με διαφορετικό λόγο και αξιοπιστία προς το δικό της ποίμνιο μπήκε μπροστά σε συνεργασία με την κυβέρνηση» και εξήγησε πώς ότι «οτιδήποτε είναι ανεφάρμοστο, αδυνατίζει την ίδια την απόφαση». Η Ντόρα Μπακογιάννη εξήγησε πώς δεν μπορούσε να το επιβάλλει η κυβέρνηση και για λόγους πρακτικούς, ενώ εκτίμησε ότι με την πίεση που θα υπάρξει ένα κομμάτι των πιστών θα πειστεί.

«Από αυτούς που αρνούνται το εμβόλιο, το 50% δεν πλησιάζεται. Υπάρχει όμως και το 50% που φοβάται», επισήμανε η κ. Μπακογιάννη παρομοιάζοντας το φόβο που νιώθουν ορισμένοι με το φόβο που νιώθει η ίδια για το σεισμό και τις κατσαρίδες. «Υπάρχει ο λογικός (φόβος) και ο παράλογος», σημείωσε με νόημα για να ξεκαθαρίσει την λογική από τον παραλογισμό.

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα, απάντησε ότι θα πρέπει να δοκιμάσουμε δια της πειθούς εξηγώντας ότι στην υποχρεωτικοτητα έχεις εξαντλήσει τα όρια σου.

Η κ. Μπακογιάννη συμφώνησε με την πρόταση του Νίκου Φίλη να λήγει μετά το εξάμηνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού, χαρακτηρίζοντας καλή και εποικοδομητική πρόταση, ενώ τον κάλεσε να βγουν σε όποιο καφενείο και πλατεία να πείσουν για την πρώτη και την τρίτη δόση.

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε απογοητευτική τη στάση του. Όπως ανέφερε η αντιπολιτευτική ανάγκη τον κάνει να αδυνατίζει μια Επιτροπή Επιστημόνων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου