Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Νέα ανευθυνότητα από Πολάκη φέρνει σε δύσκολη θέση Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ

 


Σκεφτείτε να είχαμε πέσει στα χέρια του; Ευτυχώς γλιτώσαμε φωνάζει ο κόσμος που τον ακούει και τον διαβάζει.

Ανεύθυνος και ασόβαρος ο Παύλος Πολάκης, ανάβει νέες φωτιές στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με ανάρτησή του πηγαίνει κόντρα τόσο στις επίσημες οδηγίες της πολιτείας για τον εμβολιασμό, όσο και στην ίδια την γραμμή του κόμματός του.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, που ευτυχώς η πανδημία δεν έσκασε στα χέρια του, "συμβουλεύει" όσους είναι κάτω των 65 ετών να μην κάνουν εμβόλιο αν δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα. Και όλα αυτά την ώρα που τα κρούσματα σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για αποτυχία τόσο στη διαχείριση της πανδημίας όσο και στον εμβολιασμό.

Μέσω του facebook ο ασόβαρος και επικίνδυνος για την υγεία, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί να εμβολιασθούν μόνο όλοι όσοι ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία άνω των 65χρονών και στους κάτω των 65 αυτοί οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ώστε να αποφύγουν το ενδεδόμενο βαριάς νόσησης από τον κορονοϊό.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας :

“O κ. Πολάκης καλεί να εμβολιαστούν μόνο όσοι είναι άνω των 65 ετών ή έχουν υποκείμενα νοσήματα. Εννοεί τελικά ο κ. Πολάκης πως δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν οι νεότεροι;

Η δήλωση αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και θα πρέπει στο ΣΥΡΙΖΑ να διεκρινήσουν αν αυτή είναι η επίσημή τους θέση», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της ΝΔ, Τάσου Γαϊτάνη μέσω Facebook.

Τάσος Γαϊτάνης
22 ώρες πριν

O κ. Πολάκης καλεί να εμβολιαστούν μόνο όσοι είναι άνω των 65 ετών ή έχουν υποκείμενα νοσήματα. Εννοεί τελικά ο κ. Πολάκης πως δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν οι νεότεροι; Η δήλωση αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και θα πρέπει στο ΣΥΡΙΖΑ να διεκρινήσουν αν αυτή είναι η επίσημή τους θέση.

170
11
8


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου