Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ένοχοι οι δυο νεαροί στην Λαμία για τον άγριο ξυλοδαρμό επαγγελματία εστίασης


 

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με 3ετη αναστολή καταδικάσθηκαν οι δύο από τους τρεις νεαρούς συλληφθέντες για τον άγριο ξυλοδαρμό επαγγελματία το βράδυ της Δευτέρας (8/11) στην οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της Λαμίας, δίπλα από τα Δικαστήρια.

Στο Αυτόφωρο πέρασαν μόνο οι δύο ενήλικες, ο ένας μαθητής ΕΠΑΛ, καθώς ο τρίτος που συνελήφθη θα δικαστεί από το αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Ο επαγγελματίας αναγνώρισε στα πρόσωπα των κατηγορουμένων, τους δύο από τους τέσσερις που τον ξυλοκόπησαν μέσα στο δρόμο, λίγα μέτρα από το μαγαζί του.

Από την πλευρά τους οι νεαροί υποστήριξαν ότι βρέθηκαν στο σημείο με έναν φίλο τους, αρνήθηκαν όμως την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στον ξυλοδαρμό και ζήτησαν την λεπτομερή εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού για να αποδείξουν την αθωότητά τους. Μάλιστα υπέδειξαν και δύο νεαρά άτομα Ρομά ως δράστες της επίθεσης. Τα ίδια υποστήριξε και μια νεαρή φίλη τους που κατέθεσε ως μάρτυρας.

Σύμφωνα και με τον δικηγόρο τους Δημήτρη Κρούπη, «οι κατηγορούμενοι δε συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του συμπολίτη μας και είναι κάτι που θα αποδειχτεί σε δεύτερο βαθμό με τη λεπτομερή εξέταση του υλικού που έχει συλλεχθεί και θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία».




Πηγή: LamiaReport



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου