Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Υπέρ της Ολλανδής προβοκατόρισσας ο Παπαδημούλης δείχνει πόσο ανθέλληνας είναι

 


Όλη η Ελλάδα, χειροκροτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που με σθένος υπερασπίστηκε την Ελλάδα και τους Έλληνες για τον τρόπο που προστατεύονται τα σύνορα από λαθρομετανάστες. Στον αντίποδα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την προβοκατόρισσα δημοσιογράφο δείχνοντας το πόσο ανθέλληνες είναι.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ανοικτά ότι την έβαλε η Κουμουνδούρου την δημοσιογράφο να ξεφτιλιστεί και ότι γίνει, αρκεί να μην φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ως ένα είδος δημοσιογραφίας που σπανίζει πλέον στην Ελλάδα χαρακτηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τη στάση της ολλανδής δημοσιογράφου, και το λέει αυτός που διακινεί συνέχεια fake news για τον τρόπο που προστατεύει η κυβέρνηση την Ελλάδα απο λαθρομετανάστες. 

Ο Παπαδημούλης προκαλώντας ακόμα μία φορά την οργή των Ελλήνων έγραψε «Ένα είδος δημοσιογραφίας που σπανίζει πλέον στην Ελλάδα. Δημοσιογράφοι που να ελέγχουν την εξουσία! Έξαλλος με την Ολλανδή δημοσιογράφο ο #Μητσοτακης και οι εγχώριοι οπαδοί του «Γερούν γερά»! Κατά τα λοιπά «μένουμε Ευρώπη»…» 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου