Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ξεφτιλίστηκαν Γιαννούλης - Παππάς η ανακοίνωση της ιδιωτικής ΤΡΑΙΝΟΣΕ που πουλήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

 




Για να γίνει κατανοητό ο Παππάς & Γιαννούλης πήγανε να κάνουνε κριτική στην Κυβέρνηση μπαίνοντας σε αποσυρμένο και εκτός κυκλοφορίας βαγόνι της ιδιωτικής ΤΡΑΙΝΟΣΕ που δεν ανήκει πια στο Δημόσιο μετά την ιδιωτικοποίηση ξεπούλημα, που ο ιδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε !

Μιλάμε πλέον για ελληνικό Monty Python…

Φαντάζει κωμικό αλλά είναι ενδεικτικό του θράσους του ΣΥΡΙΖΑ η αποσιώπηση του γεγονότος ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ιδιωτική εταιρεία. Την οποία ξεπούλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για ….40 εκατομμύρια και οι Παππάς Γιαννούλης ξεφτίλιζονται γιατί απλά είναι νούμερα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσω twitter απάντησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε χτεσινή φαιδρή δημοσίευση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά και του Χρήστου Γιαννούλη, που χτες είχαν δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες μέσα από ένα τρένο στο σταθμό της Θεσσαλονίκης, στο πάτωμα του οποίου είχαν, υποτίθεται, φυτρώσει ...μανιτάρια και το έκαναν αυτό για να στήσουν fake news και να δυσφημίσουν ιδιωτική εταιρία της επιλογής τους.

Στην απάντηση της στον βουλευτή, η εταιρεία σημειώνει πως αποτελεί «σοβαρό λάθος» η δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, αφού «δεν απεικονίζει πραγματικά περιστατικά. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνεχίζει προσθέτοντας πως το συγκεκριμένο τρένο βρίσκεται για παραπάνω από 1 μήνα εκτός δρομολογίων για συντήρηση, ενώ ειδικά αυτή την περίοδο, τα θέματα απολύμανσης και καθαριότητας είναι πρώτη προτεραιότητα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τους σχετικούς δείκτες ποιότητας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το τελευταίο τρίμηνο, σύμφωνα με τους οποίους, 74,01% των επιβατών αξιολογούν πολύ καλά την καθαριότητα των τραίνων.

Δείτε το καραγκιοζιλίκι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ :

Στην απάντηση της στην ξεφτίλα  του  βουλευτή Νίκου Παππά, η εταιρεία δήλωσε πως αποτελεί «σοβαρό λάθος» η δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, καθώς «δεν απεικονίζει πραγματικά περιστατικά. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνεχίζει προσθέτοντας πως πως το συγκεκριμένο τραίνο βρίσκεται για παραπάνω από 1 μήνα εκτός δρομολογίων για συντήρηση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου