Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Τσίπρας : Aντιπολίτευση με τον κορονοϊό χωρίς να καταθέσει ούτε μία πρόταση

 


Η τραγική για ακόμα μία φορά, χθεσινή εμφάνιση του Αλ. Τσίπρα κατά τη συζήτηση στη Βουλή με αφορμή τα δεδομένα της πανδημίας για τη χώρα μας επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι, δυστυχώς, ο Αλέξης Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει αντιπολίτευση απλά για να κάνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που εργαλειοποιεί τον κορονοϊό, στην προσπάθειά του να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη και δεν καταλαβαίνει ότι έτσι απαξιώνεται περισσότερο και κάνει κακό στο κόμμα του.

Ο Τσίπρας δεν κατέθεσε καμία πρόταση για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας, καμία ρεαλιστική λύση, αντίθετα έδινε πίνακες που δεν είχε μελετήσει, είπε ψέματα, παραπληροφόρησε όσους τον άκουγαν, και επειδή είναι φαιδρός και χυδαίος, προκάλεσε τον πρωθυπουργό με ύβρεις, τις οποίες ο ίδιος στη συνέχεια αναγκάστηκε να ανακαλέσει γιατί κατάλαβε ότι είχε ξεφτιλιστεί. 

Ο Τσίπρας, δεν έχει κάνει τίποτα καλό με την πανδημία, αντίθετα προσπάθησε με κάθε τρόπο, να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση και να περάσει στους πολίτες ότι ο Μητσοτάκης έφερε την πανδημία στην χώρα, και η κυβέρνηση σκοτώνει κόσμο. Για τέτοιο φαιδρό κόμμα πρόκειται που δεν αξίζει να είναι κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης, παίζει με τους πολίτες, ψέμα και απάτη συνέχεια μέχρι κάποιοι να τσιμπήσουν.

Ποιος ξεχνάει τα πισωγυρίσματα του ΣΥΡΙΖΑ που όταν έκλειναν τα σχολεία, ζητούσε να ανοίξουν, και όταν άνοιγαν, ζητούσε να κλείσουν, χρησιμοποίησε ακόμα και τον αριθμό των θανάτων για να στηρίξει την κενού περιεχομένου φαιδρή επιχειρηματολογία του, ενώ και η επίκληση του στοιχείου ότι το 12% των διασωληνωμένων είναι εμβολιασμένοι καταρρίπτεται από την πραγματικότητα που λέει ότι το 88% είναι ανεμβολίαστοι.

Η αντιπολίτευση που ασκεί ο Τσίπρας με την πανδημία και αποτυχημένη είναι αφού δεν αποδίδει, αλλά και επιζήμια για τον τόπο, τους πολίτες και το κόμμα του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου