Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Επιτέλους δώστε τέλος στις ανεξέλεγκτες καταλήψεις σχολείων - Καμμία ανοχή

 


Θέλετε κατευθυνόμενοι και υποκινούμενοι; Θέλετε επειδή δεν θέλουν να κάνουν μάθημα; Θέλετε επειδή έτσι και με την ανοχή των διευθυντών των σχολείων κλείνουν τα σχολεία; Όπως και να έχει η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και υπάρχουν ποινικές ευθύνες.

Οι διευθυντές των σχολείων που ανέχονται καταλήψεις, επιβάλλεται να αντιμετωπίζουν ποινικές ευθύνες και να παύονται από την θέση τους, τελεία και παύλα!!

Σε κάθε κατάληψη θα πρέπει να υπάρχει η παρέμβαση του υπουργείου παιδείας, και εάν δεν αποδώσει, η παρέμβαση της εισαγγελίας, και της αστυνομίας, γιατί δεν μπορούν 10-20 παιδιά να ταλαιπωρούν την πλειοψηφία που θέλει να κάνει μάθημε.

Ένταση επικράτησε και  στον χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας, στο τέρμα της οδού Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Μετά την Θεσσαλονίκη, έχουμε και την Πάτρα που σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr σημειώθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ δυο μαθητών του σχολείου που ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. 

Το επεισόδιο παραλίγο να μετατραπεί σε σύρραξη αλλά χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών που έφθασαν στο σημείο τα πνεύματα ηρέμησαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ένας από τους δύο μαθητές είπε στους αστυνομικούς ότι έπεσε και τραυματίστηκε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου ενώ πρώτες βοήθειες του παρείχαν μαθήτριες οι οποίες βρίσκονται στο σημείο καθώς φέρει ανοικτό τραύμα και θα χρειαστεί ράμματα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου