Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Αμετανόητος και προκλητικός ο αστυνομικός αρνητής του εμβολίου: «Δεν ανακαλώ τίποτα»

 


Εμμένει στις θέσεις του ο προκλητικός αστυνομικός, αρνητής του εμβολίου, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, έπειτα από ΕΔΕ, για όσα αναρτούσε σε βίντεο στο YouTube.

Ο «Τηλέμαχος», όπως παρουσιάζεται στα βίντεό του, αναφέρθηκε σε ανάρτηση από τις 4 Αυγούστου, στην οποία, όπως είπε, απαντούσε «στα ψέματα» τηλεοπτικού σταθμού και όπου, όπως λέει, ανέφερε ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να χάσει από ό,τι να νικήσει.

«Αλλά αυτή η μάχη είναι επιλογή μου» είπε ο αστυνομικός, ο οποίος, παρά τη διαθεσιμότητά του, επέμεινε: «Δεν θα ανακαλέσω τίποτα από όσα είπα».

«Ο αγώνας συνεχίζει μέχρι δικαίωσης ή μέχρι τελικής πτώσεως. Αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που μετράει τόσο πολύ, αυτό που μετράει είναι να κάνουμε αυτό που θεωρούμε μέρος της κουλτούρας μας και μέρος αυτών που διδαχθήκαμε από τους πρόγονούς μας» είπε, κλείνοντας το βίντεό του ο προκλητικός αστυνομικός.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Σχετικά με ανάρτηση-βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις»





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου