Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Φτάνει η ασυλία όπως στον Παφίλη που είπε ότι το ΚΚΕ δεν πιστεύει στην αστική δημοκρατία

 



Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε το ΚΚΕ, για λόγους πολιτικής ομαλότητας, γνωρίζοντας τις καταστατικές του αρχές, ότι δεν πιστεύει στην αστική δημοκρατία. 

Έτσι ανεχόμαστε το επικίνδυνο ΚΚΕ, και τον κάθε Παφίλη που λέει ότι το ΚΚΕ δεν πιστεύει στην αστική δημοκρατία και την αστική δικαιοσύνη.

Για όποιον το παίρνει αψήφιστα έλα μωρέ και τι έγινε, ξεκαθαρίζουμε ότι, αμφισβήτησε το αστικό κράτος, αφού δήλωσε ανυπακοή στις αποφάσεις της αστικής δικαιοσύνης, και αμφισβήτησε ουσιαστικά το δημοκρατικό ήθος της Νέας Δημοκρατίας. 

Αυτό το έκανε αυτός ο παλαιοκομουνιστής Παφίλης, μιας αριστεράς που έχει "πεθάνει" μαζί με τα πιστεύω της.

 Αυτές είναι οι πάγιες θέσεις του ΚΚΕ, μισούν την δημοκρατία, λατρεύουν τα κομουνιστικά καθεστώτα, δεν προσφέρουν τίποτα καλό στην χώρα, πληρώνονται από εμάς τους Έλληνες για να εκφράζουν το «κόκκινο μίσος» τους.

Το σημερινό ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τον Κύρκο, τον Φλωράκη πραγματικούς ηγέτες και αγωνιστές της αριστεράς, όλοι αυτοί πρόσεχαν τι λένε και πώς το λένε και για το καλό της χώρας δεν δίστασαν να συγκυβερνήσουν με την κεντροδεξιά το 1989. Αγωνιστής της αριστεράς ούτε για πλάκα ο Παφίλης!!!

Ο Παφίλης είναι παράδειγμα προς αποφυγή, ένας ανόητος με ιδέες καθεστωτικού παλαιοκομουνιστή, και οπαδός του Στάλιν, κανονικά πρέπει να τον αγνοείς, αφού τον χαρακτηρίσεις ντροπή για την χώρα και επικίνδυνο για την δημοκρατία.

Αυτά τα στελέχη του ΚΚΕ τύπου Παφίλη,  και όχι όλοι γιατί έχει ακόμα λίγους σοβαρούς, δεν τα λένε αυτά τα γελοία επαναστατικά μόνο επειδή είναι στην ιδεολογία τους, αλλά επειδή δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ τον ψυχίατρο τους μήπως συνέλθουν και μάθουν επιστημονικά και ιατρικά ότι όσα λένε πέθαναν, είναι άλλης εποχής.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να απολαμβάνουν ασυλία από όλα τα κόμματα, για να λένε και να κάνουν ότι θέλουν, πρέπει να σταματήσουν να αφήνουν αναπάντητες τις προκλήσεις των στελεχών του ΚΚΕ που καταθέτουν τα προοδευτικά διαπιστευτήρια τους, γιατί αποθρασύνονται και ο λόγος τους δεν διαφέρει από τα όσα ακραία έλεγε η Χρυσή Αυγή.

Όπως συμπεριφέρθηκε η Νέα Δημοκρατία στον Μπογδάνο για τα όσα ακραία είπε, έτσι έπρεπε εάν ήταν σοβαρό κόμμα το ΚΚΕ, να συμπεριφερθεί και στον Παφίλη, αλλά στο ΚΚΕ δεν τολμάει κανένας να συμπεριφερθεί όπως του πρέπει σε κανένα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου