Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Ο Τσίπρα επειδή είναι λίγος προσπάθησε εχθές να κοντύνει τη χώρα μας.

 


Ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησε εχθές στην βουλή, να κοντύνει τη χώρα μας, η Ελλάδα δεν είναι μικρή του απαντάμε, λίγος και επικίνδυνος είναι αυτός. 

Η Ελλάδα ευτυχώς που έχει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θωρακίζει την ασφάλειά της απέναντι σε κάθε επιβουλή, αυτό μόνο ένας Τούρκος, η ένας, αριστερός - ακροαριστερός δεν το καταλαβαίνει, όπως φάνηκε εχθές από την ψηφοφορία.

Για πρώτη φορά η Ελλάδα υπέγραψε και ψήφισε, καθιστώντας νόμο του κράτους, τη συμφωνία για την αμυντική συνεργασία με τη Γαλλία που προβλέπει αμυντική συνδρομή σε περίπτωση ένοπλης επίθεσης και αυτό μόνο σε ένα Τούρκο, και στην Ελλάδα ένα αριστερό και έναν ακροαριστερό δεν αρέσει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις τοποθετήσεις του κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να αναθεωρήσει τη στάση της και να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και τη σημασία της συμφωνίας για τη θωράκιση της χώρας, που αντιμετωπίζει απειλές εξ Aνατολών, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω όταν μιλάς στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο φαιδρός και απαξιωμένος Τσίπρας, είχε εχθές την ευκαιρία του να αποδείξει στον Ελληνικό λαό πώς μπορεί να είναι ένας ανεύθυνος,  λαϊκιστής, δημαγωγός αλλά στα εθνικά θέματα έχει κάποια σοβαρότητα και ας μην τα αντιλαμβάνεται ακριβώς γιατί δεν έχει και το IQ.

Ο τύπος αυτός έδειξε για ακόμα μία φορά στους Έλληνες ότι καλά κάνουν και τον απαξιώνουν, μπορεί να ξεφύγει από τη σφαίρα της ανευθυνότητας είναι άξιος της μοίρας του.

Εάν ήταν κάποιος σοβαρός πολιτικός της αντιπολίτευσης, με το που θα γινόταν πρώτο νούμερο στις εφημερίδες της Τουρκίας επικροτώντας την στάση του θα είχε πέσει σε κατάθλιψη που πρόδωσε την χώρα του, αλλά επειδή ο Τσίπρας είναι δοκιμασμένος με την συμφωνία των Πρεσπών, δεν ίδρωσε το αυτί του, μπορεί και να αισθάνθηκε και περήφανος.

Και μόνο η ηλιθιότητα και η αθλιότητα που ξεστόμισε στην βουλή για το Σαχέλ, όπου ο  Τσίπρας με ένα κρεσέντο λαϊκισμού μίλησε για φέρετρα στρατιωτών, δείχνει το πόσο γελοίος είναι και κανένας δεν πρέπει να τον πάρει ποτέ στα σοβαρά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου