Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Τις αλλαγές στην υγειονομική επιτροπή σχολιάζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ και απαξιώνονται περισσότερο στους πολίτες

 


Μέχρι να αλλάξει ηγεσία το ΚΙΝΑΛ δεν θα δούμε σοβαρή αντιπολίτευση και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε τοποθέτηση.

Τις αλλαγές που γίνονται μετά από ενάμιση χρόνο, επειδή πλέον το απαιτούν οι συνθήκες, σχολιάζουν το ΚΙΝΑΛ και το ΣΥΡΙΖΑ, δύο κόμματα που δεν μπορείς να τα πάρεις στα σοβαρά, λόγω των ηγεσιών τους.

Και επειδή το αφήγημα είναι ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην πανδημία, κάτι που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, βγάζουν ανακοινώσεις που τους ρίχνουν περισσότερο στις δημοσκοπήσεις.

Τις αλλαγές το ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν έχει την αντιπολιτευτική ικανότητα να τις δεί διαφορετικά τις αναφέρει, καρατομήσεις των υπευθύνων της διαχείρισης της πανδημίας.

«Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την "επιτυχή" διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα. Μετά τους υπουργούς Υγείας, τώρα σειρά πήρα και ο επικεφαλής των διπλών βιβλίων καταγραφών και του μπάχαλου του ΕΟΔΥ», σημειώνει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και η φαιδρή ανακοίνωση προσθέτει: «Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους. Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει».

Και αντί να κάνει την διαφορά το ΚΙΝΑΛ, γίνεται ουρά του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ που έχει απαξιωθεί από τους πολίτες και κάνει ζημιά και στο ίδιο.

Για μια ακόμη αποτυχία του «δήθεν επιτελικού κράτους» του κ. Μητσοτάκη κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιό του αναφορικά με την παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από το τιμόνι του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

«Μια ακόμη αποτυχία του δήθεν ''επιτελικού κράτους'' του κ Μητσοτάκη ομολογείται έμπρακτα με την απομάκρυνση του επικεφαλής του ΕΟΔΥ. Έχουν μεγάλη ευθύνη, γιατί ο εφιάλτης είναι και πάλι προ των πυλών», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου