Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ακροδεξιοί και ακροαριστεροί λυμαίνονται τα σχολεία και προσηλυτίζουν ανήλικα

 




Η ακροδεξιά έχει αποκτήσει θύλακες στη Δυτική Θεσσαλονίκη και έχει απλώσει τα πλοκάμια της στα σχολεία γενικότερα, το ίδιο γίνεται και από ακροαριστερές οργανώσεις που γράφουν αντιεξουσιαστικά συνθήματα έξω από σχολεία.





Η Χρυσή Αυγή είναι δικαίως χαρακτηρισμένη εγκληματική οργάνωση, αλλά όπως φαίνονται τα πράγματα ειδικά στην βόρεια Ελλάδα η δράση της συνεχίζεται. Από την άλλη η ακροαριστερά αλωνίζει περισσότερο γιατί κανένας δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με τις ακροαριστερές οργανώσεις, για να τις αντιμετωπίσει όπως την ακροδεξιά.



Υπάρχουν δίκτυα που συντονίζουν μέλη ακροδεξιών και ακροαριστερών οργανώσεων για να να προσηλυτίσουν και να χρησιμοποιούν ως «τσιράκια» τους οργισμένους εφήβους και ανήλικους. 

Τα σχολεία είναι εύκολοι στόχοι, και μέσα σε αυτά δημιουργούνται νέοι ακροδεξιοί και ακροαριστεροί πυρήνες που ενεργοποιούνται όποτε χρειαστούν.



Μαυροντυμένοι μαθητές από την ακροαριστερά και την ακροδεξιά, με κουκούλες, κράνη, κοντάρια και μολότοφ χρησιμοποιούνται όπου τους χρειαστούν και αυτό φαίνεται από τις προσαγωγές και τις συλλήψεις που πραγματοποιούνται από την ΕΛ.ΑΣ., η πλειοψηφία είναι ανήλικοι.



Η στρατολόγηση μαθητών, από την ακροδεξιά και την ακροαριστερά πρέπει να σταματήσει, και εδώ χρειάζεται να ασχοληθούν σοβαρά όλοι, εκπαιδευτικοί, γονείς και πολιτεία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου