Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Κακός οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ βρίσκονται στον αέρα η διαδικασία επιβάλλεται να συνεχιστεί


 

Η αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ δημιουργεί νέα δεδομένα και αυτή τη στιγμή η εκλογική διαδικασία είναι στον αέρα. 

Κατά την γνώμη μας κακός θα σταματήσει, εάν σταματήσει η εκλογική διαδικασία και πρέπει η Φώφη Γεννηματά να βγάλει μία ανακοίνωση ώστε να συνεχίσουν κανονικά οι διεργασίες για το καλό του κόμματος.

Όσο θα λυμνάζει το θέμα εκλογή προέδρου, το μόνο σε βάρος του ΚΙΝΑΛ είναι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Κώστας Σκανδαλίδης εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία και πως δεν μπορούν να αλλάξουν εύκολα οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τις ημερομηνίες και για την πορεία του ΚΙΝΑΛ προς τις εκλογές. «Τέτοια γεγονότα καμιά φορά μπορούν να αφυπνίσουν, να κινητοποιήσουν, να συσπειρώσουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δύο τα σενάρια για τα επόμενα βήματα του κόμματος έως την εκλογή νέας ηγεσίας ακούγονται :

Το καλό σενάριο είναι, μετά από παύση λίγων ημερών θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ξανά οι προεκλογικές εκστρατείες των υποψηφίων και η πορεία προς τις εκλογές και αυτό θα είναι κάτι που θέλουν και οι ψηφοφόροι.

Το δεύτερο και όχι καλό για το μέλλον του κόμματος σενάριο είναι, οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ θα μπορούσαν να αναβληθούν επ’ αόριστον έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου