Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Ξυλοδαρμός φοιτητή από αντιεξουσιαστές που αλωνίζουν στα πανεπιστήμια

 



Κακοποιοί αντιεξουσιαστές που αλωνίζουν ανενόχλητοι στα πανεπιστήμια, γρονθοκόπησαν το απόγευμα της Τρίτης φοιτητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Ομάδα τριών κακοποιών αντιεξουσιαστών, αναγνώρισαν το στέλεχος της φοιτητικής παράταξης Πανελλήνια Ανεξάρτητη Κίνηση Σπουδαστών (ΠΑνΚΣ), Οδυσσέα Βλαχονικολό, και του επιτέθηκαν.

Ο 20χρονος φοιτητής, μιλώντας στην Καθημερινή, τόνισε ότι βρισκόταν στο ΟΠΑ για μάθημα. «Καθώς έβγαινα από την πλαϊνή είσοδο της Δεριγνύ με αναγνώρισαν τρία άτομα που μάλλον πρόσκεινται στο αναρχικό χώρο και άρχισαν να με χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές», τόνισε. 

«Είσαι αυτός που βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάς για βία στα ΑΕΙ και πανεπιστημιακή αστυνομία;», του είπαν οι κακοποιοί και τον χτύπησαν.

«Έχει ενημερωθεί και η αστυνομία και ο πρύτανης αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ντροπή σε όποιον είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια μας στο Πανεπιστήμιο. Παρακαλώ να κοινοποιηθεί μπας και ιδρώσει κανένα αυτί. Είμαστε τελείως μόνοι μας στο Πανεπιστήμιο», πρόσθεσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Οι κακοποιοί αντιεξουσιαστές φορούσαν μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό. Το θύμα και μέλη της παράταξης στην οποία ανήκει ενημέρωσαν άμεσα τον πρύτανη και την ΕΛ.ΑΣ., καθώς οι δράστες εισήλθαν στο κτίριο του ΟΠΑ και για ώρα βρίσκονταν εντός του κτιρίου.



Είναι γνωστό σε όλους ότι ττο υπογείο του ΟΠΑ, είναι γιάφκα επικίνδυνων αντιεξουσιαστών, και ομάδες κακοποιών ετοιμάζονται στο υπόγειο για συγκρούσεις με την αστυνομία.

Εχθές συγκεκριμένα οι κακοποιοί αντιεξουσιαστές, το υπόγειο του πανεπιστήμιου, προετοίμαζαν συγκέντρωση αλληλεγγύης στην κρατούμενη τρομοκράτη Πόλα Ρούπα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου