Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίζει να εργαλειοποιεί την πανδημία ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας

 


Είναι τραγικό ένας απαξιωμένος και ανεπαρκής πολιτικός αρχηγός κόμματος να εργαλειοποιεί την πανδημία για να κάνει αντιπολίτευση.

Αυτός ο φαιδρός που είπε "Δέχομαι το ρίσκο να κολλήσουν κορωνοϊό διαδηλωτές", κάνει και κριτική για την πανδημία που χειρίζεται με σοβαρότητα η κυβέρνηση και κάνει και επερωτήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στριμωγμένος και απαξιωμένος, επισημαίνει πως τα  δεδομένα και οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά αρνητικό σημείο σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας.

Έτσι σκέφτηκε για να δείξει ότι υπάρχει, και παραμένει φαιδρός όπως τον έχει γνωρίσει όλος ο Ελληνικός λαός, να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για την πορεία πανδημίας, ειδικά τώρα που η πανδημία δείχνει ύφεση.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επερώτηση για την πανδημία δείχνοντας ότι δεν παρακολουθεί και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και ότι συμβαίνει γύρω του.

Μεταξύ άλλων ο Τσίπρας στην ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό επισημαίνει πως η χώρα μας  βρίσκεται σε εξαιρετικά αρνητικό σημείο σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας καθώς από τον Αύγουστο όπως θέλει το αφήγημα του, η χώρα μας κατατάσσεται στις χειρότερες θέσεις στην Ευρώπη σε θύματα ανά εκατομμύριο πληθυσμού, ενώ το εμβολιαστικό πρόγραμμα παραμένει στάσιμο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου