Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ένας Τσίπρας εθνικά επικίνδυνος κάνει κακό στο κόμμα του και στην εικόνα της Ελλάδας

 



Για ακόμα μία φορά, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην βουλή, μόνο για να κατηγορήσει την κυβέρνηση, να προστατέψει την ακροαριστερά και να δώσει γραμμή στους βουλευτές του να μην ψηφίσουν την συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας.

Θέλοντας να μηδενίσει τα πάντα και νομίζοντας ότι οι πολίτες ακούν όσα λέει, επικίνδυνος και ανεύθυνος εκτίμησε ότι έρχεται μία περίοδος μεγάλης κοινωνικής έντασης, ανασφάλειας και αβεβαιότητας, και το είπε μήπως παραπλανήσει και τρομάξει όσους τον πιστέψουν.

Λες και ζει σε άλλη χώρα, ο Τσίπρας βρίσκεται στον κόσμο του, δεν ακούει την κοινωνία και είπε «η χώρα δεν έχει τίποτε θετικό να περιμένει από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Σας καλώ όχι μόνο να μη γίνουμε συνένοχοι αλλά να αντισταθούμε. Η χώρα έχει ανάγκη από μια «νέα αρχή» είπε με θράσος θεωρώντας τον απαξιωμένο εαυτό του και το κόμμα του για «νέα αρχή».

Καταδίκασε τις επιθέσεις φασιστικών ομάδων, χωρίς να αναφερθεί σε ακροαριστερές ομάδες και είπε με θράσος «υποχρέωση της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη να αφήσει τις ίσες αποστάσεις για το χάιδεμα του ακροδεξιού ακροατηρίου». Με λίγα λόγια είπε στον Μητσοτάκη για ίσες αποστάσεις, την ώρα που ο Τσίπρας καλύπτει την ακροαριστερά.

Μάλιστα για να ξεπλύνει ο ίδιος την ακροαριστερά είπε «Η χυδαία και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, δεν αποτελεί επίθεση στην αριστερά αλλά ξέπλυμα και εξιλέωση της ακροδεξιάς. Και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο», με λίγα λόγια δεν είναι επικίνδυνα και τα δύο άκρα, εξαρτάται από ποια μεριά πέφτει μία μολότοφ κατά τον Τσίπρα.

Για να μην ψηφιστεί η συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας έφτασε στο σημείο ο ανήθικος να μιλήσει για «Μαξίμου ΑΕ» αυτό που είπαν οι παρακμιακοί Γιάνης Βαρουφάκης και Φώφη Γεννηματά, και συνέχισε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας λέγοντας για την κυβέρνηση πώς «έχει αριστεύσει στην καταλήστευση της περιουσίας του ελληνικού λαού» και ως εκ τούτου θα ήταν «ανόητο να περιμέναμε ότι θα εξαιρούσε και τον τομέα της εθνικής άμυνας, μια κυβέρνηση που έχει πάρει διαζύγιο με τη διαφάνεια».

Έφτασε στο σημείο ο φαιδρός και απαξιωμένος απο τον Ελληνικό λαό Αλέξης Τσίπρας να πεί  «ξαναγυρίσαμε στις εποχές του Άκη και του Γιάννου;» και εγκάλεσε τον πρωθυπουργό για «αλόγιστη κούρσα εξοπλισμών», λέγοντας ότι τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα θα ξεπεράσουν τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς να έχει διαβάσει την συμφωνία και το πόσο επωφελή είναι για την χώρα μας, προσπάθησε για ακόμα μία φορά να κάνει φαιδρή αντιπολίτευση, και αυτό το αντιλαμβάνεται και το καταδικάζει ο Έλληνας και τον απαξιώνει περισσότερο. Δεν θέλει μια Ελλάδα εξοπλισμένη, θέλει μια Ελλάδα μικρή ακροαριστερή και καθεστωτική χώρα στα χέρια του, και δεν θα του κάνει την χάρη ο Ελληνικός λαός, γιατί απλά δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου