Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ο αδίστακτος Βαξεβάνης θα αντιμετωπίσει πάλι την δικαιοσύνη για fake news κατά Μαρέβας



Δέν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες κατά του Βαξεβάνη, που έχει εμμονή σε ανώμαλο πλέον βαθμό με την σύζυγο του πρωθυπουργού, στο τέλος απο τις καταδίκες και τις αποζημιώσεις που θα χρειαστεί να καταβάλει, θα ζει από την πρόνοια γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν νομίζουμε να είναι φιλόπτωχο συντρόφων.

Κώστας Βαξεβάνης για μια ακόμη φορά στοχοποίησε με fake news την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά την σύνδεσε με το e-food, τονίζοντας σε ανάρτησή του: 

«Η εταιρεία e-food η οποία μέσα σε μια νύχτα από την ψήφιση του νόμου Χατζηδάκη, δημιουργεί ένα εργασιακό μεσαίωνα και καθιερώνει τη δουλεία στο delivery, ανήκει στο συνέταιρο της συζύγου του πρωθυπουργού, στην offshore εταιρεία της στα νησιά Κέυμαν. Τι δεν καταλαβαίνεις; Μπάτε φίλοι αλέστε, δικό μας είναι το κράτος. Και οι offshore επίσης».

Με τη σειρά της, η Μαρέβα Μητσοτάκη, γνωστοποίησε με σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, και ξεκαθάρισε ότι θα οδηγήσει τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη στη Δικαιοσύνη για ακόμα μία φορά.

Συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε στο Twitter:

«Ο γνωστός κ.Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».

 

 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου