Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την αρνήτρια λιμενικό που δημιούργησε θέμα στα Καμίνια



Η αρνήτρια και ανεμβολίαστη λιμενικός φέρει τον βαθμό ανθυπασπιστή και εργάζεται σε υπηρεσία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Η νεαρή λιμενικός και ο ελεύθερος επαγγελματίας σύζυγος της είναι το ζευγάρι των “θερμόαιμων” αρνητών που το πρωί της περασμένης Τρίτης μήνυσαν τη διευθύντρια, τον υποδιευθυντή και τον υπεύθυνο COVID γυμνασίου στα Καμίνια καθώς, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, δεν επέτρεψαν στο παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς μάσκα και self test.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη από την συμπεριφορά της λιμενικού και όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος της η οποία όπως εμφατικά τονίζουν δεν θα παραμείνει στο συρτάρι, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καταστήσουν σαφές ότι ανάλογες ενέργειες δεν είναι αποδεκτές και θα τιμωρούνται οι υπεύθυνοι παραδειγματικά.

Ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, που την κατηγορούν για υπερβολικό ζήλο, ώστε να γίνει η χάρη της λιμενικού:

«Σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα σε εκπαιδευτική μονάδα σε περιοχή του Πειραιά, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2021, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για εν εξελίξει επεισόδιο μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

Ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ως αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή, η οποία διέταξε όπως όλα τα εμπλεκόμενα άτομα μεταφερθούν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, για να υποβάλλουν τις αντίστοιχες μηνύσεις.

Γι' αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί, μετέφεραν τους εμπλεκόμενους στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων, όπου αφού υπεβλήθησαν οι σχετικές μηνύσεις, άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν διαταγής της προαναφερόμενης εισαγγελικού λειτουργού».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου