Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Μία ημέρα πριν την συνέντευξη Τσίπρα ο Πολάκης εμβολιάστηκε, τυχαίο; Είναι αλήθεια;

 


Το σίγουρο είναι, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ από το ψέμα και την απάτη που έχουμε φάει δεν γνωρίζουμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Υπάρχει μία μερίδα που αμφισβητεί το εμβόλιο Πολάκη και δικαίως, αφού ο τύπος το έπαιζε αντιεμβολιαστής χωρίς αύριο, και μία ημέρα πριν την συνέντευξη Τσίπρα, τυχαία επέλεξε να εμβολιαστεί για να το χρησιμοποιήσει ο Τσίπρας ώστε να βγει από την δυσάρεστη θέση, του τι να απαντήσει στην ερώτηση γιατί ο Πολάκης δεν εμβολιάζεται.

Υπάρχουν και αυτοί επίσης που λένε και δικαίως, ότι ο Πολάκης είναι κότα λυράτη και μόλις πήρε μέτρα η κυβέρνηση κατά των εμβολιαστών και των υγειονομικών που δεν εμβολιάζονται, για να μην έχει πρόβλημα πήγε να εμβολιαστεί, αλλιώς δεν θα πέρναγε ούτε έξω από την βουλή, ούτε έξω από νοσοκομείο.

Αλήθεια η ψέματα αυτό θα φανεί, και το εάν ο "εμβολιασμός" Πολάκη έγινε για να εξυπηρετηθεί η συνέντευξη Τσίπρα. Για την ιστορία όμως ο Πολάκης μετά από σχεδόν εννέα μήνες διάθεσης των εμβολίων δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και εμβολιάστηκε, παρότι εξαρχής δήθεν σκεπτικιστής και στην πορεία οπαδός ψεκασμένων θεωριών περί χορηγήσεως κτηνιατρικών σκευασμάτων. Και αυτό είναι η απόδειξη ότι η εκστρατεία πειθούς της κυβέρνησης αποδίδει.

Τώρα ο Τσίπρας χάνει τους αντιεμβολιαστές γιατί έπεσε η σημαία Πολάκης και σίγουρα ψάχνει για τα επόμενα θύματα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου