Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Άλλη μία στημένη συνέντευξη για γέλια του απαξιωμένου Αλέξη Τσίπρα

 


Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να καταλάβει από μόνος του ότι δεν κάνει για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως δεν έκανε και για πρωθυπουργός, δεν έχει καταφέρει εδώ και δυόμιση χρόνια αντιπολίτευση να περάσει τον πήχυ, αλλάζοντας την εικόνα που απέκτησε ο πολίτης για αυτόν όσο κυβερνούσε και τον εξαπατούσε.

Η συνέντευξη του στο δελτίο ειδήσεων του Open και την Πόπη Τσαπανίδου, έδειξε για ακόμα μία φορά την ακαταλληλότητα και να μπερδέψει όσους λίγους τον παρακολούθησαν γιατί δεν πρέπει α ξεχνάμε ότι είναι πλήρως απαξιωμένος.

Κατάφερε επίσης να μην πείσει κανέναν, ούτε τους πιο φανατικούς οπαδούς του, που ξέρουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί εκλογές, όταν άρχισε να εξηγεί ότι θεωρεί την κυβέρνηση ανίκανη, αλλά δεν ζητά εκλογές επειδή ποτέ δεν έγιναν εκλογές επειδή το ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Το πόσο φαιδρός και μικροπρεπής είναι ο Αλέξης Τσίπρας το έδειξε και όταν προσπάθησε να πει κακιά κουβέντα για ένα άνθρωπου που γνωρίζει καλά τον νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανίδη, και εάν ήταν σοβαρός πολιτικός θα έλεγε καλές κουβέντες, αλλά επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ εκεί δηλαδή που δεν υπάρχει σοβαρότητα, κάτι έπρεπε να πει κατά και είπε ότι ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών…

Και επειδή οι αριστεροί είναι άφιλοι, αφού πλέον δεν χρειαζόμαστε τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ τους χαρακτηρίζουμε «αναγκαίο κακό» για τότε τους γλύφαμε, τους χρειαζόμασταν συγκυβερνούσαμε.

Κατάφερε, επίσης, γελοιποιηθεί περισσότερο λέγοντας, ότι μπλόκαρε την υπουργοποίηση Αποστολάκη απειλώντας τον πρώην υπουργό του, που τελικά αποδείχθηκε κατώτερος της εθνικής περίστασης, επειδή ο κ. Μητσοτάκης προσέγγισε πρώτα τον κ. Αποστολάκη και δεν παρακάλεσε τον ίδιο. 

Και, τέλος, για να κλείσει το σώου ο πολιτικός απατεώνας προκαλώντας μας γέλια είπε πως δεν θεωρεί τη μετακίνηση από τη μία παράταξη στην άλλη ηθική κίνηση.  Και το είπε αυτός που έχει πάρει στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, τους ΑΝ.ΕΛ. που δεν έχουν καμία σχέση με τον ιδεολογικές αρχές του ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει. Το λέει αυτός που έσυρε σε αποστασία στελέχη των ΑΝΕΛ για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών.

Για ακόμα μία φορά η συνέντευξη του έκανε κακό στον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμα τον ανέχεται για αρχηγό του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου