Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Μόνο ο Τσίπρας δεν βλέπει ότι η κυβέρνηση μείωσε τους φόρους και προτιμά το ψέμα.

 


Ανήμπορος και απαξιωμένος ο Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησε κάτι να πει για να δικαιολογήσει την παρουσία του στο φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ κανάλι OPEN, ας είναι και ψέμα.

Μέσα σε όλα αυτά που είπε, που μόνο μεγαλύτερη απαξία για το πρόσωπο του δημιούργησαν στους πολίτες, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαπάτησε την κοινή γνώμη, έχοντας υποσχεθεί μείωση φόρων, αλλά περιόρισε την αγοραστική δύναμη των πολιτών. 

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, και εάν την ξέρει και απλά λέει ψέματα όπως πάντα για να εξαπατήσει, αυτός είναι τον ξέρουμε όλοι, αλλά εάν δεν έχει καταλάβει τίποτα τότε μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα αντίληψης της πραγματικότητας.

Η πραγματικότητα είναι ότι και οι φόροι μειώθηκαν, και μάλιστα ο ΕΝΦΙΑ κατά 22% με προοπτική περαιτέρω περικοπής του κατά 8% του χρόνου, και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που είχαν εξοντωθεί με τον νόμο Κατρούγκαλου, πήραν ανάσες με τη μείωση των εισφορών τους, και η μεσαία τάξη που την κατέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ, πήρε ανάσες με την μείωση φόρων και εισφοράς αλληλεγγύης. 

Και τέλος η Ελλάδα σημείωσε μια από καλύτερες ευρωπαϊκές επιδόσεις στο μέτωπο της αγοράς εργασίας και αυτή είναι η πραγματικότητα.

Μαζέψτε τον Τσίπρα και μην τον αμολάτε για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος ούτε μπορεί να εξαπατηθεί πλέον εύκολα όπως το 2015.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου