Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Γνωστός σύντροφος αντιεξουσιαστής ο ένας από τους ληστές

 


Στερεύει το ταμείο στους συντρόφους αντιεξουσιαστές και αφού δεν δουλεύουν γιατί η δουλειά είναι σκλαβιά, είπαν να ληστέψουν ακόμα μία τράπεζα.

Στην υπόθεση έχει εμπλοκή και η αντιτρομοκρατική, γιατί σε τέτοιες ενέργειες από αντιεξουσιαστές, εμπλέκονται και τρομοκρατικές ομάδες. ο σκληρός αντιεξουσιαστής που εμπλέκεται έχει σχέση με την τρομοκρατία.

Έναν επικίνδυνο αντιεξουσιαστή γνωστό στην ασφάλεια και τον ποινικό φίλο του, ψάχνουν οι αρχές για την ληστεία στην οδό Μητροπόλεως, χθες το μεσημέρι στην καρδιά της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα οτι στη ληστρική επιδρομή της Μητροπόλεως πήραν μέρος όχι δύο, αλλά τρία άτομα και ότι διέθεταν κρησφύγετο κοντά στο σημείο προκειμένου να χαθούν μέσα στην κίνηση και να σβήσουν τα ίχνη τους.

Έξω από την τράπεζα, υπήρχε τσιλιαδόρος που κατεύθυνε τις κινήσεις τους.

Βασικός ύποπτος, ένας αντιεξουσιαστής με βαρύ ποινικό μητρώο, καταδικασμένος για ληστείες τον οποίο οι αστυνομικοί θεωρούν ως ιδιαίτερα επικίνδυνο που ξέρει να κινείται στην παρανομία και δεν θα παραδοθεί αμαχητί αν έρθει τετ - α - τετ με αστυνομικούς. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου