Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ από βουλευτή του ΜεΡΑ25 : Μήπως ετοιμάζετε και στείρωση αδέσποτων ανθρώπων;


 

Χαμηλού επιπέδου και IQ άνθρωποι έχουν γίνει βουλευτές στα μικρά και παρακμιακά κόμματα της βουλής όπως το ΜεΡΑ25.

Μιά απο τους χαμηλού επιπέδου όπως φαίνεται είναι και η Αγγελική Αδαμοπούλου, βουλευτή ποιού άλλου του ΜεΡΑ25, η οποία προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια για την ηλιθιότητα που ξεστόμισε.

Η φαιδρή βουλευτής τοποθετήθηκε, αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τα ζώα συντροφιάς, και αναρωτήθηκε αν ετοιμάζεται και στείρωση... αδέσποτων και ανεπιθύμητων ανθρώπων.

Αυτό φυσικά και το είπε όπως θα διαβάσετε παρακάτω στα σοβαρά και έκανε όσους την άκουσαν να κουνάνε το κεφάλι για την κατάντια και την ποιότητα των βουλευτών.

Η Αδαμοπούλου τόνισε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της για το νομοσχέδιο ότι το κόμμα της τάσσεται ξεκάθαρα εναντίον της υποχρεωτικής στείρωσης των αδέσποτων ζώων και πρόσθεσε: «Μήπως αυτό είναι το πρώτο βήμα για κάτι άλλο; Μοιάζει επιστημονικής φαντασίας αυτή την ώρα αλλά μήπως έρθει και η στείρωση αδέσποτων ανθρώπων; Ίσως των ανεπιθύμητων ή όσων επιβαρύνουν το ασφαλιστικό σύστημα; Ξέρω ότι σας ακούγεται συνωμοσία όλο αυτό αλλά πολλές φορές δεν τα έχουμε βιώσει;».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου