Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Προφυλακιστέοι η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της

 


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφος της, Δημήτρης Ρεγγινίδης, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη, έχοντας στην κατοχή τους 7,8 κιλά κοκαΐνη.

Οι απολογίες τους είχαν ξεκινήσει λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Λίγο μετά τις 17:00, αποχώρησαν αμίλητοι για τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφος μου» φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη, που στο άκουσμα της απόφασης προσωρινής της κράτησης ξέσπασε, φωνάζοντας: «Με κατέστρεψε!».

Σε δήλωση του μετά την απόφαση προφυλάκισης, ο δικηγόρος της 29χρονης, Παντελής Κοκοτός, ανέφερε: «Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που, αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου