Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Γελάει ο κόσμος με Καστανίδη, ζητάει κυβέρνηση Εθνικής ενότητας λες και την έχουμε ανάγκη

 


Να έχεις μία επιτυχημένη κυβέρνηση, να έχεις ένα επιτυχημένο πρωθυπουργό που τον εμπιστεύεται ο πολίτης, και ο Καστανίδης να ζητάει κυβέρνηση εθνικής ενότητας λες και την έχουμε ανάγκη.

Οι τοποθετήσεις ορισμένων πολιτικών, είναι για γέλια και για κλάματα γιατί απλά λένε ότι θέλουν χωρίς πολιτικό κόστος.

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη μίλησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης, υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, για τις εσωκομματικές και πολιτικές εξελίξεις.

Ο Καστανίδης μέσα σε άλλα που είπε τα οποία αφορούν το ΚΙΝΑΛ και όχι τους πολίτες γενικότερα, πρόβλεψε ότι θα είναι κρίσιμο το πρώτο εξάμηνο του 2022, οπότε και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες μίας εθνικής εκλογικής αναμέτρησης, λές και οι εκλογές είναι παιχνίδι ειδικά σε συνθήκες πανδημίας.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, σε περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ήταν σαφής: «Η όλη συζήτηση θα γίνει αφού έχουμε μπροστά μας τους αριθμούς. Ας το αποφασίσουν πρώτα η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σπεύσει σε οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία. Αν για λόγους εθνικής διακινδύνευσης η χώρα δεν πρέπει να πάει σε δεύτερη εκλογική διαδικασία και πρέπει να έχει σχηματισμένη κυβέρνηση, η θέση μου είναι μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή όλων».

Και κανένας δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε γιατί κυβέρνηση εθνικής ενότητας; Ποιος είναι ο λόγος; Ποιες συνθήκες το επιβάλουν;

Με άλλα λόγια να λέμε ότι θέλουμε έλεος!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου