Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Τώρα σοβαρά πείτε μας ένα λόγο που κρατάτε τον Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;


 

Εντονότερη είναι η αρνητική αξιολόγηση της αντιπολιτευτικής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα, σε νέα δημοσκόπηση της  ΜΡΒ.

Συγκεκριμένα, το 70% του συνόλου των ερωτηθέντων αξιολογεί την αντιπολιτευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ αρνητικά ή μάλλον αρνητικά, έναντι 25,1% την αξιολογεί θετικά ή μάλλον θετικά. 

Και δεν είναι η μόνη δημοσκόπηση, σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απαξιωμένοι.

Και ρωτάμε 2μιση χρόνια αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί πέφτει αντί να ανέβει; Μήπως δεν τραβάει ο απαξιωμένος Τσίπρας; Και ο Ηλιόπουλος στην Κουμουνδούρου που χαντακώνει το κόμμα; 

Με μία κυβέρνηση που παρά τα προβλήματα, πανδημία, φυσικές καταστροφές, λειτουργεί σωστά και τα αποτελέσματα φαίνονται παντού ειδικά στην οικονομία της χώρας, δεν έχουμε αντιπολίτευση άξια και αυτό φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις.  

Η κυβέρνηση με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει έχασε περίπου τρεις μονάδες και είναι φυσιολογικό, τις οποίες όμως δεν καρπώθηκε ούτε κατ΄ ελάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δείχνει ότι πρέπει να ανοίξουν οι εργασίες αντικατάστασης του Τσίπρα και της ομάδας που τον ακολουθεί, μήπως αποκτήσουμε μια σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση.

Πληροφορούμαστε ότι έχει αρχίσει η γκρίνια στο εσωτερικό του κόμματος και κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν ήδη να στέλνουν τα μηνύματά τους στην ηγεσία, να τους αδειάζει την γωνιά γιατί τους χαντακώνει.

Αυτό το «η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς», κάτι που λεγόταν για να δώσει ελπίδες αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει ξεχάστε το δεν θα υπάρξει «δεύτερη φορά Αριστερά», ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Τσίπρας και αριστερά!!!

Οι πολίτες δεν τσιμπάνε με τον Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι πήρε την εξουσία το 2015, με ψέμα και απάτη, βάζοντας μπροστά τον Τσίπρα, με αποτέλεσμα να τον κάψουν πολιτικά.

Ο Α. Τσίπρας δυσκολεύεται να καταλάβει πώς δεν είναι πλέον η πολιτική παρουσία που μπορεί να αντιπαρατεθεί με ένα σοβαρό πρωθυπουργό, γιατί απλά όποιος ακούει τον Τσίπρα γελάει γιατί τον ξέρει, και από το ύφος του και το πρόσωπο του φαίνεται ότι τον κοροιδεύει.

Όσο οι δημοσκοπήσεις θα δείχνουν πως η εξουσία είναι ένα απόμακρο όνειρο, τόσο θα αυξάνεται η γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα εξουσίας χωρίς την προοπτική της εξουσίας, ούτε για αξιωματική αντιπολίτευση δεν κάνει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου