Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Αστυνομικός σκότωσε σκύλο επειδή τον δάγκωσε


 

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Γαλάτσι. 

Αστυνομικοί που πήγαν σε πολυκατοικία να ελέγξουν καταγγελία, η οποία έγινε για δύο σκυλιά που οι ιδιοκτήτες χωρίς ίχνος προστασίας κρατούσαν στην ταράτσα.

Ο ένας αστυνομικός δέχθηκε επίθεση μετά από επεισόδιο από τον ένα σκύλο, με αποτέλεσμα ο ένας αστυνομικός βεβιασμένα να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει θανάσιμα το ένα.

Μια καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, σχετικά με τη διατήρηση και παραμονή δύο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλων) σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι κινητοποίησε τις αρχές για την απελευθέρωση τους.

Αστυνομικοί φθάνουν στο σημείο προκειμένου να διερευνήσουν τις καταγγελίες. Κατά την έρευνα, ξεκινά φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ανάλγητου ιδιοκτήτη των σκύλων και της καταγγέλλουσας.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το περιστατικό, ένα από τα σκυλιά αντιλαμβανόμενο την φασαρία και σε κατάσταση προστασίας του αφεντικού του, επιτέθηκε και δάγκωσε στο δεξί πόδι αστυνομικό, ο οποίος αμυνόμενος πυροβόλησε το σκύλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου