Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Η ακροδεξιά ψάχνει ψήφους στους αντιεμβολιαστές και η ακροαριστερά με Πολάκη κάνει το ίδιο


 

Προσπαθούμε ν' αποφασίσουμε τι είναι πιο επικίνδυνο, να έχεις πολιτικό μηχανικό τον Τσίπρα ή γιατρό τον Πολάκη;

Ο Πολάκης υπονομεύει ευθέως και εκουσίως το εμβολιαστικό πρόγραμμμα της χώρας. Με την κάλυψη και τις εντολές του Αλέξη Τσίπρα, τελεία και παύλα!!!

Αυτά τα αντιεμβολιαστικά παραληρήματα, από τον ακροαριστερό Ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη μόνο τυχαία δεν είναι και είναι σίγουρο ότι εκτελεί εντολές του Τσίπρα που το παίζει υπέρ των εμβολιασμών.

Το έχουμε ξαναπεί τέτοια ακραία παραληρήματα τα κάνει μόνο η ακροδεξιά ψάχνοντας ψήφους για να μείνει ζωντανή, και επειδή η δεξαμενή με τέτοιους ψήφους έχει αρκετούς, θέλει και η ακροαριστερά μερίδιο για να επιβιώσει ο Τσίπρας αρχηγός, οπότε ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει σε δύο ταμπλό, ο φαιδρός λαοπλάνος Αλέξης κάνει τον σοβαρό φωνάζοντας εμβολιαστείτε, αλλά αμολάει και τον ακροαριστερό Πολάκη να κλείνει το μάτι και στους αντιεμβολιαστές.

Εάν ήταν σοβαρός ο Αλέξης Τσίπρας θα τον είχε επαναφέρει στην τάξη, λέγοντας του να μην γελοιοποιείται, αλλά επειδή δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας στον ένα, παίρνει θάρρος και ο άλλος.

Το έχουμε ξαναδεί το παιχνίδι αυτό με τις ζωές των ανθρώπων, που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως και να έχει άγιο είχαμε και γλιτώσαμε απο τα δόντια του χάρου!! Σκεφτείτε να είχαμε ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και υπουργό υγείας τον αρνητή προκλητικό Παύλο Πολάκη!!!

 Προκαλεί για ακόμα μια φορά με νέο αντιεμβολιαστικό παραλήρημα ο προκλητικός ακροαριστερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, υπονομεύοντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό και το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Ο ίδιος έγραψε προκλητικά στον λογαριασμό του στο facebook ότι τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό που πρόκειται να ανακοινωθούν δεν θα εφαρμοστούν στην πράξη, υποστηρίζοντας ότι τα εμβόλια που έχουμε στη διάθεσή μας δεν καλύπτουν επαρκώς τη μετάλλαξη Δέλτα.

Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται αντίθετος στα μέτρα για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τις ποινές στους ανεμβολίαστους.

Η γελοία ανάρτηση του επικίνδυνου ακροαριστερού στελέχους του Τσίπρα, Παύλου Πολάκη : 

"Ό,τι και να ανακοινώσετε αύριο ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!!!!

Κικίλια και Κοτανιδου σε εσάς το λέω!

Όταν η παραλλαγή ΔΕΛΤΑ πρακτικά από τα εμβόλια ΑΣΤΡΑ και Τζονσον δεν καλύπτεται καθόλου και από τα εμβόλια Πφαιζερ και Μοντέρνα καλύπτεται γύρω στο 35-40% ,τότε προς τι τα μέτρα για την υποχρεωτικότητα και οι ποινές στους ανεμβολίαστους;;;;;

Όταν αυτοί που εμβολιάστηκαν το Γενάρη -Φλεβάρη πρακτικά τώρα ενα τεραστιο ποσοστό δεν έχει ανοσία και ξεκινάει χορήγηση τρίτης δοσης(αυτης που ΔΕΝ πιάνει τη παραλλαγή ΔΕΛΤΑ) τότε προς τι τα μέτρα;;;;;

Όταν συνεχίζουν να πεθαίνουν 25-35 άνθρωποι τη μερα γιατί ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ;;;

Σπέρνετε ανέμους και θα ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!

ΥΓ .Τα γράφω αυτά επηρεασμένος και από την καθημερινή μου ενασχόληση ,παρότι σε διακοπες ,με πολλους ασθενείς κοβιντ ανά την Ελλάδα είτε έξω νοσοκομειακούς είτε και κυριως νοσηλευόμενους οι οποίοι δυστυχώς ένα τμήμα τους δεν παίρνει τη νοσηλεία και την υποστήριξη που οφείλει να πάρει γιατί το σύστημα δεν έχει ενισχυθεί έτσι όπως λέγαμε από το Μαρτη του 2020!!"

Παυλος Πολακης
13 ώρες πριν

Ο,τι και να ανακοινώσετε αύριο ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!!!!
Κικίλια και Κοτανιδου σε εσάς το λέω!

Όταν η παραλλαγή ΔΕΛΤΑ πρακτικά από τα εμβόλια ΑΣΤΡΑ και Τζονσον δεν καλύπτεται καθόλου και από τα εμβόλια Πφαιζερ και Μοντέρνα καλύπτεται γύρω στο 35-40% ,τότε προς τι τα μέτρα για την υποχρεωτικότητα και οι ποινές στους ανεμβολίαστους;;;;;

...Δείτε περισσότερα
1,5 χιλ.
46
143

 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου