Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Κάθε μέρα τα κάνει χειρότερα ο Τσίπρας, για τον ίδιο, και τον ΣΥΡΙΖΑ

 



Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας Αλέξης Τσίπρας, είχε πει όταν έχασε τις εκλογές, ότι θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε προοδευτική δύναμη της σοσιαλδημοκρατίας και υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Όπως έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα δεν μπόρεσε να το καταφέρει, γιατί δεν είναι στον τύπο του, δεν έχει την ικανότητα να σοβαρευτεί, δεν έχει βάλει μυαλό, και δεν του έχει γίνει τίποτα μάθημα, συνεχίζει στην πολιτική του λαϊκισμού και της απάτης που τον έφερε στην εξουσία το 2015 και τον έχει καταδικάσει ο Έλληνας πολίτης.

Έχεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την μία να δουλεύει σοβαρά και μεθοδικά, και από την άλλη έχεις ένα πολιτικό νούμερο, χωρίς ίχνος ηθικής και μυαλού, να κάνει ακραίες επιθέσεις στον πρωθυπουργό που δεν βγάζουν πουθενά και βουλιάζουν στην απαξίωση και τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τελευταίες άθλιες υποσχέσεις φούσκες για να εξαπατήσει και να παραπλανήσει παιδιά, δείχνουν ότι ο Τσίπρας είναι ένας φαιδρός άνθρωπος που δεν διστάζει πουθενά.

Στην ίδια τακτική απάτης, όπως το 2015, με τα περί σκισίματος των Μνημονίων με ένα νόμο, ένα άρθρο, τα περί σεισάχθειας, κάθαρσης, τα θα και θα, συνεχίζει και σήμερα.

Η φαιδρότητα του Τσίπρα με την υπόσχεση ότι, αν επανέλθει στην εξουσία, θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά που κόπηκαν φέτος να καταθέσουν μηχανογραφικά με τους φετινούς βαθμούς για να περάσουν στις σχολές που επιθυμούν, δείχνει ότι ο τύπος είναι σοβαρά επικίνδυνος.

Με την αργία της Δευτέρας για να τον καύσωνα το τερμάτισε και γελοιοποιήθηκε στην κοινή γνώμη για ακόμα μία φορά.

Εμείς πιστεύουμε ότι μέρος της γελοιοποίησης Τσίπρα έχει και ο Ηλιόπουλος γιατί η ξεφτίλα ξεκινάει από την Κουμουνδούρου που συμβουλεύει το πρώτο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τον πόλεμο λάσπης εναντίον του πρωθυπουργού για το πόθεν έσχες τον έτρεξαν οι Τσίπρας, και σύμβουλοι Τσίπρα, Πολάκης, Ηλιόπουλος, Καρτερός, Ελεφάντη, οι ανώνυμοι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ 0,60€ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και φυσικά ο εκδότης του Documento κ. Βαξεβάνης.

Την ακραία εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, και των φαιδρών που τον ακολουθούν αποδοκιμάζει η πλειοψηφία της κοινής γνώμης καθημερινά και το δείχνει και στις δημοσκοπήσεις.

Το παρακμιακό και φαιδρό σύστημα της Κουμουνδούρου, που ελέγχει τον Αλέξη Τσίπρα, χειροτερεύει καθημερινά την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ απαξιώνοντας όλα τα στελέχη στην κοινή γνώμη που δεν θέλει ούτε να τους παρακολουθεί.

Τελικά ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να τελειώνει πολιτικά και σαν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ;  Αυτό θα είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει για την Ελλάδα, για να μην ξανασχοληθεί μαζί του. 

Το ότι προχωρά με το μόνο σχέδιο που τον εκφράζει και μπορεί να το υλοποιήσει, αυτό της λάσπης, της απάτης και του λαικισμού, δείχνει ότι είναι εκτός πραγματικότητας και νομίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα έχει και πάλι αποτέλεσμα, θα τον πιστέψουν όπως το 2015, κάνοντας το έγκλημα, γιατί έγκλημα είναι να πέφτεις στην απάτη ενός απατεώνα, να τον ψηφίσουν. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου