Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Αύριο στην Μύκονο ο Τσίπρας νομίζοντας ότι το νησί έχει lockdown

 


Στην Μύκονο αναμένεται να βρεθεί αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε μιά προσπάθεια να το παίξει ευαίσθητος για να εξαπατήσει όσους μπορεί.  Θα πάει λέει ο ανίκανος και να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης για να ενημερωθεί κατ’ ιδίαν από τους τοπικούς φορείς του νησιού για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αιφνίδια επιβολή περιοριστικών μέτρων το περασμένο Σάββατο εξαιτίας της επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων.

Το πρόγραμμα εξαπάτησης και λαικισμού απο τον Τσίπρα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Μυκόνου, Κωνσταντίνο Κουκά και τέλος θα δώσει σώου σε σύσκεψη με τοπικούς επιχειρηματίες, αλλά και εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας όπως έγραψε κιόλας στα social νομίζει ότι έχει γίνει lockdown στο νησί των ανέμων : «το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας. Στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας. Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου