Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Καραγκιοζιλίκια από γονέα-αρνητή επιτέθηκε σε ομαδάρχη κατασκήνωσης

 


Δεν έχουν τέλος η επικινδυνότητα και τα καραγκιοζιλίκια των αρνητών.

Η απαραίτητη και υποχρεωτική για όλους χρήση μάσκας, για ορισμένα άτομα μπορεί να αποτελέσει και αφορμή, για να έρθουν στα χέρια και αυτό τους κάνει πολύ επικίνδυνους για την δημόσια ασφάλεια.

Ένας από αυτούς είναι και ο γονέας κατασκηνωτή, ο οποίος προκάλεσε επεισόδια με καραγκιοζιλίκια και χρήση βίας, σε κατασκήνωση στην Ανατολική Κρήτη.

Ο προκλητικός και επικίνδυνος αρνητής πήγε να αφήσει το παιδί του στην κατασκήνωση, χωρίς όμως να φορά μάσκα, ο ομαδάρχης του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα του και τότε ο γονέας του είπε πως έχει κάνει rapid test και αρνήθηκε να τη φορέσει, ενώ χειροδίκησε κιόλας σε βάρος του εργαζόμενου, δείχνοντας το πόσο επικίνδυνος είναι για την δημόσια ασφάλεια των πολιτών και των εργαζομένων.

Ο 18χρονος ομαδάρχης που δέχτηκε τη μπουνιά, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο μετά το περιστατικό οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο επικίνδυνος αρνητής συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ και ο ίδιος κατέθεσε προκλητικά μήνυση εναντίον της κατασκήνωσης, η οποία μετά το περιστατικό δεν δέχτηκε το παιδί του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου