Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Η μετάλλαξη Δ καλπάζει και τα καραγκιοζιλίκια των αντιεμβολιαστών συνεχίζονται με συγκεντρώσεις

 


Δεν είναι μόνο ανευθυνότητα, είναι ηλιθιότητα και δεν πρόκειται να βάλει μυαλό κανένας από αυτός τους λίγους.

Προκλητική συγκέντρωση κατά των περιοριστικών μέτρων και του εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival, μερικές δεκάδες εγκληματικά ανεύθυνοι πολίτες, την ώρα που καλπάζει η μετάλλαξη Δ, διαδήλωσαν για να δηλώσουν αντίθετοι στο εμβόλιο του κορωνοϊού.

Παρακολούθησαν ομιλία του γνωστού προκλητικού και εγκληματικά ανεύθυνου στο διαδίκτυο για τις θέσεις του ναύαρχου Παπαντωνίου.



Ο προκλητικός ομιλητής έκανε λόγο για αντισυνταγματικές κυβερνήσεις για κράτος υπό κατοχή και άλλα καραγκιοζιλίκια. Ανέφερε μάλιστα ότι «η ιστορία με τον κορωνοϊό είναι κατασκευασμένη» και είπε ότι οι γιατροί δεν τηρούν τον όρκο τους. 

Σημείωσε ότι οι κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρονται για την υγεία του λαού.

Τέλος είπε «θέλουμε τα κλειδιά της εξουσίας εδώ κι τώρα». «Ας μας τα δώσουν ειρηνικά και τα δικαστήρια θα αποφασίσουν για την τύχη τους μετά την απελευθέρωση».

Κάποια στιγμή πρέπει και η δικαιοσύνη σε όλα αυτά τα νούμερα που κάνουν τέτοιες ομιλίες για να επηρεάσουν κόσμο και διαπράττουν έγκλημα να γίνει αυστηρή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου